Position: hotel888 > 5 >

langsigtede kemoterapi effekter

   Kemoterapi er en behandling af kræft option, der kan være meget svært for nogle mennesker til at tolerere . Dybest set , kemoterapi er brugen af kemikalier og lægemidler, der er selektivt giftige . Deres formål er at skade sygdommen , og at lade raske væv alene . Denne behandling kan have en række negative bivirkninger , og de er forskellige for hver patient

organskade


Visse lægemidler , der anvendes i kemoterapi kan forårsage permanent skade på indre organer , især skader på hjertet , hvis de er brugt alt for længe . Mens ofte en del af kortsigtede behandlinger , sjældent læger bruger disse stoffer for længe.

Skjoldbruskkirtel Funktion


En anden mulig langtidseffekten af kemoterapi er nedsat thyreoideafunktion . Dem, der har fået kemoterapi bør få regelmæssig kontrol for at overvåge denne mulighed .

Cancer


Nogle få udvalgte kemoterapi narkotika kan helbrede patientens aktuelle kræft , men lad dem åbne for en anden form for kræft ned linjen . Dette er en yderst sjælden bivirkning , og det er kun forbundet med visse lægemidler .

Nye betingelser

Nogle mennesker kan have reaktioner på kemoterapi narkotika . Mens normalt kort varighed , kan disse reaktioner føre til andre medicinske lidelser og allergiske reaktioner, der kunne have langsigtede konsekvenser .

Intet

Nogle mennesker vil have nogen bivirkninger fra kemoterapi , uanset om kort eller lang sigt . Det betyder ikke, at procedurerne ikke fungerer , bare, at de sunde dele af deres krop ikke bliver foretaget af kemo narkotika .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------