Position: hotel888 > 5 >

laser behandling for kræft i bugspytkirtlen

   Kræft i bugspytkirtlen er en malignitet i bugspytkirtlen , den kirtel er ansvarlig for udskillelsen af mange hormoner , først og fremmest insulin . The American Cancer Society anslår , at kræft i bugspytkirtlen er den niende-største årsag til kræftdødsfald i verden . Færre end 1 ud af 40 patienter overlever traditionelle behandlingsmetoder ud over et par måneder . Laserterapi som en metode til behandling af kræft er en relativt ny ordning for medicin . Ved at behandle kræft i bugspytkirtlen , har laser terapi løfte , som konventionelle metoder er undertiden forgæves i behandling maligniteter af dette organ , fordi det uløseligt er beliggende i kroppen.

Du skal bruge:
Øvelse
. Sund mad .
Rest .
. Behandlere

Metoder i Laser Therapy


Laser terapi består af to metoder : termisk laser terapi og fotodynamisk laser terapi . Mens termisk laserterapi gør brug af hedebølger at ødelægge kræftceller , fotodynamisk terapi virker lidt anderledes . Det virker i kombination med narkotika og lys bølger og gør brug af fotosyntetiserende lys produceret specielt til at hjælpe det stof nå optimale niveauer for udnyttelse i kombination med ilt . Den energi, den producerer ødelægger ondartet væv .

Den anden metode , forkortet til PDT , er mere nyttig i behandling de tilfælde, hvor kræft væv er hærdet . Dette er også særlig nyttig i behandling af inoperabel kræft celler i bugspytkirtlen . Da denne proces producerer homogen levering af lys , kan det være meget effektivt i behandling af cancer celler i minuttet dimensioner .

Procedure


Den ideelle kandidat til laser behandling er en , hos hvem kræft væv er lokaliseret , og hvis tilstand er sådan , at indgrebet er umuligt eller indebærer en høj risiko . I nogle tilfælde kan laser terapi gives samtidig med kemoterapi eller strålebehandling eller begge dele, afhængigt af den enkelte sag.

I de fleste tilfælde er patienten får en intravenøs photosynthesizing agent kaldet meso-tetrahydroxphenyl klor . Efter tre dage , nåle , der bærer laser fibre levere lys direkte til svulsten trænge ind i huden . Disse nåle indsnævre størrelsen af tumor .

overlegenhed Laser Therapy


The American Society of neuroradiologi anslår , at laser terapi kan øge den forventede levetid inden for bugspytkirtelkræft patienter med mere end 50 procent . Også denne metode kan patienter til at begynde at spise normal mad mindre end 48 timer efter indgrebet . De fleste patienter kan komme hjem inden for 10 dage, og bruger det meste af deres inddrivelse tid derhjemme .

Denne metode er også bedre end konventionelle metoder som kemoterapi og strålebehandling , fordi det hjælper ødelægge den højeste andel af højt lokaliserede kræftceller uden at beskadige underliggende og tilstødende områder . Det reducerer også behovet for gentagne operationer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------