Position: hotel888 > 5 >

mesotheliom hos børn

   Mesotheliom er en dødelig form for kræft som følge af udsættelse for asbest . Dog har børn , der ikke har været udsat for asbest , og har ikke været i live længe nok til asbesteksponering at være den underliggende årsag blevet diagnosticeret med lungehindekræft

Tidsramme


tilfælde af lungehindekræft som asbesteksponering ikke var årsagen er sjældne . Udvikling af mesotheliom tager år efter udsættelse for asbest , så når det er diagnosticeret hos børn , er sandsynligheden for at det er på grund af asbest er slank , da de generelt ikke har levet længe nok til asbest at være den faktor .

Typer


Den mest almindelige form for lungehindekræft er pleural mesotheliom , som er kræft i foring af lungerne . Hos børn , hvis ikke alle de fleste tilfælde er peritoneal lungehindekræft , som er kræft i foringen af bughulen .

Research


Little er kendt om mesotheliom andre end i næsten alle tilfælde kan det være forbundet med asbest , men . kan ske uden asbest , er så forskerne søger arvelige links samt andre mulige årsager

Dødelighed

Malignent lungehindekræft er generelt fatal og når symptomerne tilstedeværende døden er inden for 18 måneder.

Symptomer på peritoneal Mesotheliom

Peritoneal lungehindekræft er den mest almindelige form findes hos børn , og symptomerne omfatter abdominal udspilning , ascites , vægttab og abdominal masse .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------