Position: hotel888 > 5 >

myelomatose naturlige kost

   Myelomatose er den anden mest almindelige kræftform , der påvirker blodet , hvilket gør behandlingen af en af vores fornemmeste bekymringer , når det kommer til at fjerne denne forfærdelige sygdom . . Hvis du , nogen du kender , eller er blevet diagnosticeret med myelomatose , ved, at selvom kost ikke kan give en gros kur , kan det helt sikkert hjælpe med at optimere din krops tilstand for at øge oddsene for at erobre kræft

Du skal bruge: .
Højt proteinindhold fødevarer .
Plast redskaber .
. Næringsstof tætte væsker

myelomatose


I modsætning til mange kræftformer , er relativt milde tilfælde af myelomatose behandles ikke kirurgisk eller medicinsk behandling , men alene ved observation-venter på at symptomerne Abate eller stigning i intensitet . Når der optræder symptomer, disse omfatter lokaliseret smerte i knogler eller tilbage , blødning , tilfældige knoglebrud og kronisk træthed . Varierer meget i sværhedsgrad-. nogle tilfælde er meget aggressive , mens andre kan gå år uden at udvikle nogen mærkbar symptomer

myelomatose og Kost


Der er ingen specifik kost anbefales til bekæmpelse af myelomatose . Tværtimod findes der kun en række generelle kosten forslag til at reducere din risiko for-eller sværhedsgraden af-kræft i almindelighed . Det bedste skridt du kan tage for at strukturere en kost mod myelomatose er at sikre, at du opretholde en rimelig vægt , da fedme er relateret til øget risiko for udvikling af cancer .

almindelige kost Forslag


Ifølge myelomatose Cancer Ernæringsterapi Center og American Cancer Society , den bedste form for anti-cancer kost er en, der er rig på fuldkorn , frisk frugt og grøntsager . Din kost bør være struktureret omkring plante-baserede fødevarer for at maksimere dine odds imod myelomatose . Især potent kræftbekæmpende fødevarer omfatter korsblomstrede grøntsager som broccoli og blomkål og alle typer af bær ( for antioxidanter ) .

udmærkelse i Fedt

Din anti-myelomatose kost bør skelne mellem sunde og usunde fedtstoffer , samt . Generelt usunde fedt omfatte enhver mængden af transfedtsyrer og overdrevne mængder af mættede (animalske) fedtstoffer . Sunde fedtstoffer inkluderer umættede fedtstoffer som dem der findes i olivenolie , kokosnødder , nødder i almindelighed og visse frugter som avocado og kokosnødder . Hold dit indtag af fedt begrænses til 30 eller mindre af din samlede daglige kalorier for at minimere din risiko for kræft .

Supplering

supplere din kost med en daglig multivitamin kan sikre , at dit indtag af næringsstoffer, er afsluttet. Mens du tager et dagligt vitamin ikke er en erstatning for tidskrævende frugt og grønt ved hvert måltid , kan det hjælpe "ryddet op " alle områder af din kost , som du ellers har savnet. Ifølge den myelomatose Cancer ernæringsterapi Center , passende forbrug af vitamin C og E er specielt vigtigt for personer, der forsøger at undgå ( eller der er tale om ) myelomatose .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------