Position: hotel888 > 5 >

Loma Linda prostatacancer behandling

   Proton Behandling og Research Center ved Loma Linda University i Loma Linda , Californien , havde indvielsen i december 2007 . Centret er dedikeret til en tidligere elev af fysik , som mente , at subatomare partikler ville være til rådighed for at kurere kræft på verdensplan . Denne fysiker blev præsenteret med tvivl blandt sine kolleger dog , men han fastholdt den vision , i 1990 , centret, kaldet James A. Slater , MD , Proton Treatment , og Research Center ved Loma Linda University åbnede sine døre for et nyt perspektiv og vision for fremtidens kræftbehandling . Dette center var den første af sin art i USA . Proton terapi er en meget præcis levering metode ved hjælp af stråling . Denne præcisering minimerer skader på omkringliggende organer og væv

Du skal bruge: .
ispose
Rogaine ( minoxidil ) .
Hår trimning saks .

Hvad er Proton Therapy ?


Strålebehandling , gives i højere doser , vil styre mange af de kræftformer , der behandles . Men på grund af den manglende evne til opfylde en bestråling mønster , kan væv, som omgiver kræft lider skade . Dette faktum alene tvinger lægens hånd i bruger mindre end den ønskede dosis for at minimere skader og bivirkninger påvirker , der er uacceptable .

Med protonstrålen terapi dog fuld eller højere doser anvendes. Forskningen og millioner af dollars i føderal finansiering blev brugt til at udvikle den teknologi proton acceleration . Fermilab ( på højt niveau eksperiment midten af USA's Department of Energy ) fysiker og ingeniører udført det pågældende arbejde. Proton accelerator , der blev udviklet, er en på Loma Linda Center i dag . Den medicinske definition af en proton ifølge de fleste ordbøger er et stabilt og positivt ladede subatomare partikel .

Prostata Cancer Behandling og Proton Treatment


Ifølge National Association of Proton Therapy , mere end to hundrede tusind mand er diagnosticeret med prostatakræft hvert år . Før proton terapi var tilgængelig , var der kun to valg , der er primært anset for prostatakræft behandling . Disse behandlinger har ikke udgør nogen gode muligheder for de var konventionelle strålebehandling eller operation for at fjerne prostata . Den frygt og angst for disse to valg fører til et tredje valg , som stadig er i brug i dag og kaldes vågent venter .

Proton terapi har vist sig at være yderst affektive i at behandle prostata uden reelle farer ved konventionel stråling eller drastiske mål for kirurgisk fjernelse af prostata . Siden 2001 har proton terapi vist sig at være den mest effektive behandling til rådighed for prostatakræft , der ikke har spredt (spread udenfor prostata ) .

Hvad er involveret med Proton Therapy ?


Proceduren er udført på en ambulant . Den sædvanlige varighed af behandlingen er cirka en eller to dage i fem til syv uger . Tid brugt i behandlingen området vil være omkring 20 minutter , så kan foretages justeringer for personlig behandling . Selve proceduren sidste kun et minut eller deromkring .

Der er ingen smerter forbundet med proton beam selv , selv om nogle mindre bivirkninger påvirker kan forekomme , men er normalt mild i forhold til konventionelle stråling . Almindelige bivirkninger kan omfatte hudreaktioner på det sted, proton indrejse , træthed og hårtab .

Typer af udstyr til

Ifølge radiologyinfo. com , en hjemmeside , der er dedikeret til at besvare de fleste patienten spørgsmål om radiologi behandlinger fra de grundlæggende x-ray til den mere avancerede stereotaktisk strålebehandling , der bruges til behandling af tumorer i hjernen . Protonstrålen terapi bruger specialudstyr kaldet en cyklotron eller en synkrotron .

Disse maskiner accelerere og genererer protoner . Når protonerne har nået den ønskede hastighed og mængde , de forlader det udstyr og er rettet mod tumoren ved hjælp af magneter . Andre maskiner eller tillæg til større udstyr ændre omfanget og formen af lyskeglen .

nogle endelige ord

Dr. Slater bemærkede : " Vores analyse viser , at generelt er det sygdomsfri overlevelsesrate kører over 90 procent på fire år, og bivirkningerne er betydeligt mindre , end vi ville have forventet . " Dette er en fantastisk nyhed , og folk kommer fra hele verden til at modtage denne behandling på Proton Treatment og Research Center ved Loma Linda University i Loma Linda , Californien . Desværre kan dog ikke alle komme til Californien for denne behandling . Nye kliniske ( baseret hospital ) Der er blevet planlagt til Mass General Hospital i Boston , Massachusetts , og i dag er der 20 ikke-kliniske kræft websteder , der har kapacitet til at behandle patienter, der bruger denne teknologi .

Yderligere oplysninger om proton terapi til behandling af cancer er tilgængelig ved at ringe 1-800-PROTONS , eller 1-800-776-8667 .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------