Position: hotel888 > 5 >

alternativ til brystkræft kemoterapi

   Brystkræft er den anden dødelige form for kræft hos kvinder , der kun lungekræft er ansvarlig for flere dødsfald i USA . Overslag fra American Cancer Society siger, at der vil være mere end 182. 000 tilfælde af brystkræft diagnosticeret hos kvinder hvert år . Disse samme skøn siger, at mere end 40. 000 kvinder vil dø på grund af denne sygdom . Mere end 2,5 millioner har overlevet brystkræft er i live i dag i USA , nogle af dem mænd, og dette skyldes for en stor del til de fremskridt inden for nye behandlinger .

Kirurgi


Den mest almindelige valg , der anvendes til behandling af brystkræft er operation . Den mest almindelige kirurgiske løsning er den mastektomi , som indebærer fjernelse af den ene eller begge bryster . Hele bryst og eventuelle kræft lymfeknuder er fjernet i et forsøg på at eliminere enhver kræftcelle . Brystvæv er ofte rekonstrueret , eller en patient har implantater sat ind efter brystet er fjernet . Omkring 80 % af mastectomies involverer enten genopbygning eller implantat kirurgi , og disse procedurer forekommer i løbet af den samme operation .

Strålebehandling


Strålebehandling omfatter sigter højt-energy X-stråler på et sted i håb om at fjerne kræftceller . To typer af strålebehandling bruges til behandling af brystkræft : ekstern strålebehandling og intern stråling . I førstnævnte , bjælker X-ray er fokuseret på tumor fra lande uden for patienten. Behandlinger foregår dagligt , så længe det regime er ordineret . Intern stråling er mere kompleks, fordi den indebærer et hospitalsophold . Under denne forlænget ophold . en læge implantater lille plasticrør fyldt med radioaktivt materiale i tumorDisse rør er fjernet nogle dage senere . Enten behandling kan anvendes efter operation for at dræbe de resterende cancerceller .

hormonbehandling


hormonbehandling behandlinger kan anvendes på hormon-receptor-positiv brystkræft . En sådan behandling reducerer mængden af østrogen i kroppen og stopper den eksisterende østrogen i at påvirke kroppen . Da østrogen er et af de vigtigste hormoner der er ansvarlig for væksten af brystkræft , kan denne type behandling både skrumpe tumorer og mindske risikoen for tilbagefald. Desværre vil denne type behandling ikke påvirke hormon-receptor-negative brystkræft .

Biologic terapi

Biologic eller målrettet , terapi bruger stoffer for at hjælpe kroppens immunsystem genkender kræft som noget at kæmpe . Denne proces skal forlade normale , raske væv intakt . Når immunsystemet er gjort opmærksom på kræft , det går efter at sygdommen kan lide det ville andre infektioner . Det stof Herceptin er et eksempel på en biologisk behandling . Dette stof mål celler producerer overskydende mængder HER 2 , et protein der almindeligvis findes i brystkræft celler . Det stof lukker ned protein-producerende del af de målrettede cellerne .

Komplementær medicin

Komplementær medicin bruges til at centeret en person på den fysiske, mentale og følelsesmæssige plan . Dette er ikke brugt som en erstatning for traditionelle behandlingsformer , men snarere til at lindre smerter og andre symptomer , lindre eller mindske skadelige bivirkninger , og forbedre kvaliteten af en patients liv . Mange kræftcentre nu tilbyde komplementær medicin , der omfatter yoga , akupunktur , massage og musikterapi .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------