Position: hotel888 > 5 >

alternative behandlinger mod kræft

   Der er flere valgmuligheder til behandling af cancer . Komplementær og alternativ medicin ( CAM ) kan være en af dem . Disse alternativer er ikke betragtes som en del af den konventionelle medicin

Historie


Supplerende behandlinger har været anvendt på cancerpatienter sammen med konventionelle medicinske behandlinger . Alternative behandlinger anvendes i stedet for konventionel medicin . De er den naturlige måde at afbøde de negative virkninger af konventionel medicin og kræft , og i nogle tilfælde give en kur uden brug af kemoterapi eller strålebehandling .

Betydning


Disse behandlinger kan bruges til at klare de bivirkninger af konventionelle behandlinger , såsom smerter , kvalme , stress eller træthed . National Cancer Institute begyndte Best Case Series Program i 1991 at evaluere alternative metoder , der anvendes til behandling af kræft .

Typer


Der er flere naturlige metoder at vælge imellem til behandling af kræft eller til at lette virkningerne af konventionelle behandlinger .

Mind-kropsbehandlinger , såsom meditation , brug fokuseret vejrtrækning eller gentagelse af ord eller sætninger for at lette sindet . Med biofeedback , ved hjælp af simple maskiner patienten lærer at påvirke visse kropsfunktioner , at de normalt ikke klar over . Hypnose sætter patienten i en tilstand af afslappet og fokuseret opnås ved at koncentrere sig om en bestemt følelse , idé eller forslag til at hjælpe helbrede eller lette sindet . Yoga hjælper ved at strække og udgør kroppen , og man betaler opmærksom på ens vejrtrækning . Billedsprog er hvor patienten forestiller scener , billeder , eller erfaringer med støtte i healing . Kreative forretninger , såsom kunst , dans eller musik tjene hovedsagelig for stress frigivelse .

Biologisk-baserede behandlinger , såsom vitaminer , urter , mad og specielle diæter kan også bruges .

Body-baseret og manipulerende behandlinger er kiropraktik pleje , massage , og zoneterapi .

Energi medicin omfatter en sådan praksis som reiki , tai chi , qi gong , og terapeutisk berøring .

Hele medicinske behandlinger udnytte ayurvedisk medicin , kinesisk medicin , akupunktur , homøopatiske medicin , og naturopatisk medicin .

Overvejelser

Det er vigtigt, at patienter informere deres behandlere af enhver oplysning om alternative og supplerende behandlinger , de kan bruge eller overveje. Patienterne har brug for at kende fordele , risici , bivirkninger , og enhver indblanding med konventionel medicin , hvis behandlingen er en del af et klinisk forsøg , og som sponsorer det , og hvis deres sygesikring dækker alternativ behandling behandlinger . Patienterne skal lære om , hvordan hver enkelt terapi virker . De bør også undersøge resultaterne af de videnskabelige rapporter for at sikre de påstande, for de behandlinger , der understøttes. Spørg din læge til råds i at vælge en alternativ behandler . Bede om deres uddannelse , kvalifikationer, hvis de har behandlet tidligere med patientens kræftsygdom , og hvis de er villige til at arbejde med deres traditionelle læge .

Advarsel

Et naturligt produkt , ikke nødvendigvis betyder, at det er sikkert . Nogle urter kan forårsage en negativ reaktion , når det bruges med konventionel medicin , eller kan vanskeliggøre sin indsats . Nogle naturlægemidler kosttilskud og vitaminer kan også fungere som et lægemiddel i kroppen , og alle har endnu ikke vist sig at være helt sikker . Nogle høje doser af visse vitaminer kan påvirke den måde , som kemoterapi og strålebehandling arbejde .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------