Position: hotel888 > 5 >

behandlinger for metastasized knoglekræft

   Bone kræft er kræft svulster , som stammer fra en patients knogler . Primær knoglekræft er yderst sjælden , med kun omkring 2. 500 nye tilfælde rapporteres hvert år . Metastatisk , eller sekundær , knoglekræft er langt mere udbredt , og er defineret ved spredning af kræftceller fra kræft orglet i andre dele af kroppen . Mange af de traditionelle behandlinger til andre kræftformer arbejde for knoglekræft såvel

Metastatisk kræft


Kræft siges at have spredt sig , når det har bredt sig fra det primære websted , eller organet hvor sygdommen opstod , til andre dele af kroppen . Kræftceller rejser fra den oprindelige tumor enten gennem blodbanen eller lymfesystemet . Når disse celler forlader tumor , kan de tænkes at ende op i en anden del af kroppen , slå rod og danne nye svulster .

Symptomer


De symptomer der opleves af patienter med knoglekræft kan variere baseret på både tumor størrelse og placering . Smerter, hævelse og ømhed , og besvær med at bevæge normalt er de mest almindelige symptomer . Træthed , feber , vægttab og anæmi er blandt andre symptomer en patient kan have . Oplever nogen eller alle disse symptomer ikke nødvendigvis betyder, at du har knoglekræft , men du bør se en læge alligevel . Symptomer som disse kan pege på alvorlige helbredsproblemer ikke er relateret til kræft .

Diagnose


Bone kræft kan diagnosticeres ved hjælp af en traditionel røntgenundersøgelse . En læge kan bestille en MR eller CT -scanning for at opdage , hvor meget knogle svulsten har allerede ødelagt , samt hvorvidt det har spredt sig . Dernæst kan en læge foretage en biopsi , hvor hun fjerner og analyserer en stikprøve af knoglevævet , for at bekræfte kræftdiagnose . En patient kan gennemgå en nål biopsi , hvor lægen bruger en lang kanyle til at fjerne et stykke af knoglen , mens patienten er vågen , eller en åben biopsi , hvor en kirurg skærer et lille stykke knogle , mens en patient er under anæstesi .

Kirurgi

Kirurgi er almindeligt anvendt til for at fjerne knogletumor samt et lille område af den normale , sunde knogle , der omgiver den . Hvis alle kræftceller fjernes , vil patienten ikke kræver yderligere behandling . Amputationer er nødvendige i alvorlige tilfælde , men den nuværende teknologi har bremset denne praksis . Uanset , kirurger nødt til at erstatte den del af knoglen , de fjerne, og det kan komme i form af enten en knogletransplantat taget fra en anden del af kroppen eller en metal implantat .

Kemoterapi

Kemoterapi , eller indfører kemiske medicin til blodbanen for at stoppe kræftcellerne fra den voksende , er en anden knogle kræft metastase behandling . Det kan bruges op til operation for at formindske tumor for en glattere , mindre invasive operation . Kemoterapi kan eliminere de resterende kræftceller en kirurg måske ikke have været i stand til at komme til .

Strålebehandling

Strålebehandling , eller fokusering en høj energi X-ray på en kræftform, i et forsøg på at dræbe kræftcellerne , anvendes ofte sammen med de andre muligheder . Patienter modtager disse daglige behandlinger typisk i små doser , der er udfærdiget ud over en bestemt tidsramme . Afhængigt af patienten, kan dette være alt fra et par dage til et par måneder . Ligesom kemoterapi , kan strålebehandling lindre smerter ved faldende tumorer forud for operationen. Bone kræftceller tendens til at modstå strålebehandling mere end kemoterapi , så vil denne type behandling ikke være rigtigt for alle .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------