Position: hotel888 > 5 >

blærekræft effekter

   Blærekræft er en meget alvorlig sygdom . Mens behandlinger er tilgængelige , tidlig diagnose er afgørende for at fjerne sygdommen fra kroppen og modtage den bedst mulige prognose . Holde øje med vigtige tegn og symptomer på kræft i urinblæren er den bedste måde at sikre, at du modtager en tidlig og præcis diagnose

Definition


Blærekræft er en sygdom , der forårsager svulster til at vokse i blæren , i blæren 's foring eller i omkringliggende muskler , lymfeknuder eller i nærheden organer såsom livmoderen , prostata eller tarmene . Et af de vigtigste årsager til denne sygdom er cigaretrygning . Selvom tumorer ofte kan fjernes , kan blærekræft føre til blæren fjernet , en forringet livsstil eller død hvis den ikke behandles omgående .

Uopsættelighed Frekvens


De mest almindelige bivirkninger blærekræft har på kroppen , er urin presserende og hyppighed. Hastende opstår , når du føler som om du skal tisse meget dårligt , lige pludselig . Hyppig vandladning, på den anden side betyder bare , at du skal tisse ofte , selv om kun en lille mængde bortvises fra kroppen . Disse symptomer er tegn på mindre alvorlige lidelser samt som urinvejsinfektioner , så en præcis diagnose fra din læge er vigtigt .

smerter eller brændende ved vandladning


Et andet tegn på blærekræft er smerter eller brændende ved vandladning . Denne effekt kan være forårsaget af en række betingelser , mod seksuelt overførte sygdomme til en simpel infektion . Dog kan kun en diagnose fra din læge udelukke blærekræft . Denne smerte ofte føles som om blæren muskler er spasming eller klemme ekstra hårdt , forsøger at tvinge urin fra kroppen . Dette medfører en jagende og brændende smerte, der kan vare kun , mens man tisser eller kan vare ved i nogen tid .

Unormal urin

Ændringer i din urin udseende eller lugt er også tegn på , at du kan have blærekræft . Det kan se grumset eller meget gult , som om det er super koncentreret . Det kan også have en rosa skær , hvis blod er til stede . Når du tørre efter toiletbesøg , kan dråber af blod vises på toiletpapir . En dårlig lugt er også almindeligt . Eventuelle ændringer i din urin skal bemærkes, at din læge .

Inkontinens

Inkontinens er en anden effekt af blærekræft . Det går ofte sammen med vandladningstrang og frekvens , som tidligere nævnt . Når du pludselig føler som om du har brug for at tisse , kan trangen være ukontrollabel . Blæren kan spasmer , få dig til at udvise urinen , når de ikke i badeværelset . Dette kan være ekstremt pinligt og dramatisk effekt din livsstil .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------