Position: hotel888 > 5 >

blærekræft symptomer hos kvinder

   Blærekræft tegner sig for størstedelen af kræft i urinvejene kloaknettet . Der er ikke mange synlige tegn på blærekræft hos kvinder . Enhver patient, viser symptomer på kræft i urinblæren , bør rådføre sig med deres læge så hurtigt som muligt

Du skal bruge: .
ispose
Rogaine ( minoxidil ) .
Hår trimning saks .

Hæmaturi


hæmaturi, eller blod i urinen , en af de første tegn på blærekræft hos kvinder er . Der er ofte ikke nok blod i urinen skal være synlige for det blotte øje . Når der er nok blod at være synlige , vil det ændre farven på urinen til en svag lyserød eller orange .

Smerter


Smerter eller brændende mens tisser ofte et tegn på urinvejsinfektion . Uden nogen andre tegn på urinvejsinfektion dette kunne også være et tidligt tegn på kræft i urinblæren .

hyppig vandladning


Hyppig vandladning eller hyppig trang til at tisse kan også være en tidlig advarsel tegn på blærekræft . Dette hyppig vandladning kan også komme med smerter .

Uspecifik Symptomer

Det primære symptomer på blærekræft hos kvinder betragtes uspecifikke symptomer . Det betyder , at selv med alle disse symptomer en patient ikke nødvendigvis har kræft i urinblæren .

Advarsler

Selv om disse symptomer er uspecifikke , patienter viser dem, må lave en aftale med deres læge . Kun en læge kan diagnosticere kræft i urinblæren .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------