Position: hotel888 > 5 >

definition af glyconutrients

   Glyconutrients --- sukker udvundet af planter --- er blevet genstand for uenighed på grund af anprisninger for deres effektivitet i behandlingen af kræft . Mainstream medicinske forskere , for størstedelens vedkommende fastholdt, at der ikke er beviser for deres krav , mens tilhængere af glyconutrient terapi argumentere lige så højlydt , at tilskud af disse sukkerstoffer kan gøre underværker i styrke det menneskelige immunforsvar

Funktion


Den Integrerende Medicin Tjeneste Memorial Sloan-Kettering Cancer Center siger , at etiketten " glyconutrients "henviser til kollektivt at følgende otte anlægget monosaccharider : arabinose , fucose , galactose , glucose , glucosamin , mannose , rhamnose og xylose .

Påstande om næringsværdi


Fortalerne for glyconutrients hævder, at kroppen har brug for disse plantesukker for dannelsen af glykoproteiner , som spiller en vigtig rolle i kommunikationen mellem cellerne . Moderne kost , de hævder , er mangelfulde i disse monosaccharider , som er til skade for den samlede celle sundhed og optimal funktion af immunsystemet . Igen , mainstream medicin uenig og påpeger, at der ikke er nogen klare videnskabelige beviser for at støtte sådanne påstande .

Påstande om terapeutisk værdi


Ud over deres hævder, at glyconutrients stimulerer immunforsvaret respons og fremme den generelle celle sundhed , fortalere for deres anvendelse har hævdet , at de besidder tumor-kampe egenskaber og også kan øge hjerne bølge aktivitet . Sloan-Kettering 's Integrative Medicine Service anerkender, at en lille målestok undersøgelse tyder der kan være en vis gyldighed til hjernen bølge kravet . Men , centret er utvetydig i sin afvisning af den tidligere påstand , siger " der er ingen beviser for, at glyconutrient produkter er effektive som kræftbehandling hos mennesker . " The American Cancer Society afviser også gjort gældende, at glyconutrient tilskud " kan forebygge , behandle eller helbrede kræft eller andre sygdomme . "

Mannatech

Det første selskab på markedet glyconutrients var Mannatech , som blev etableret i 1994 og kort tid derefter udviklet hvad det hævder var " verdens første glyconutritional kosttilskud baseret på vegetabilske polysaccharider . " Denne linje af kosttilskud er markedsført under firmanavnet ambrotose . I begyndelsen af 2009 Texas-baserede selskab betalte 6 millioner dollars at afvikle en retssag anlagt mod ham af statens justitsminister to år tidligere . Dragten påstod, at Mannatech 's marketingmateriale havde overdrevet fordele af sine produkter , hævder, at kosttilskud kan helbrede kræft og Downs syndrom .

Side Effects og overvejelser

Folk , der beslutter at anvende glyconutrient kosttilskud er usandsynligt, at nogen væsentlig bivirkning , ifølge American Cancer Society , selv om det konstaterer , at nogle få udvalgte kunne have en allergisk reaktion på en af de planter, hvorfra disse sukkerstoffer er udvundet . Men , samfundet er stejlt i sin afvisning af kræft-kur krav om glyconutrients , advarede om, at " bygger på denne type behandling alene og undgå eller forsinke konventionelle lægebehandling for kræft kan have alvorlige helbredsmæssige konsekvenser . "
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------