Position: hotel888 > 5 >

er C-vitamin den nye kræft kur ?

   Fordelene af urter og vitaminer har været kendt i århundreder , med en vægt på C-vitamin til gavn for kroppens immunsystem . De id¨¦er på en tyvende århundrede videnskabsmand har udviklet sig til en kontroversiel teori om, at C-vitamin kan være en effektiv behandling for kræft

Du skal bruge: .
Ice pack
. Rogaine ( minoxidil ) .
Hår trimning saks .

Historie


C-vitamin blev første gang brugt som en behandling for kræft i 1970 's af Nobelprisvinderen Linus Pauling . Pauling mente , at antioxidant egenskaber af C-vitamin var i stand til at standse kræft i at sprede sig , hvilket gør det en effektiv behandling af alle stadier af kræft .

Pauling gennemført en undersøgelse af hundredvis af uhelbredeligt syge kræftpatienter , hvor C-vitamin blev administreret rutinemæssigt hver dag . Hans undersøgelser viste, at uhelbredeligt syge patienter, der forbruges C-vitamin hver dag levede en gennemsnitlige levetid for mere end tre gange den normale længde .

Teori


Nogle John 's Hopkins forskere har forsøgt at forklare og afprøve Pauling 's teori , enten beviser eller afkræfter vitamin C's kræft hærdning kapaciteter . Teorien er , at antioxidant egenskaber af C-vitamin vil bidrage til at fjerne frie radikaler , som produceres af visse former for kræft . Disse frie radikaler er skadelige for kroppens DNA . C-vitamin ikke kun hæmmer kræft fra vækst , men også styrker kroppens immunforsvar , som gør det muligt at kæmpe hårdere mod kræftceller .

Spekulation


The Mayo Clinic omstridte Pauling 's teori ved at teste den i slutningen af 1970'erne . De gennemførte to undersøgelser , begge under kontrollerede forhold , for at teste effekten af vitamin C på en kræftpatient . I begge studier var der ingen rimelig bevis for, at C-vitamin havde nogen effekt på levetiden for patienten eller væksten af kræftceller .

indførte imidlertid Mayo Clinic C-vitamin oralt kun , mens Pauling og hans partner administreret det både mundtligt og intravenøst . Intravenøs C-vitamin er vist at have en større indflydelse end C-vitamin indtages gennem munden.

Overvejelser

Fordi Mayo Clinic kliniske forsøg var bevist unøjagtige , er nysgerrighed igen blevet rejst i muligheden for vitamin C er en behandling for kræft . Ifølge National Cancer Institute , har studier ved University of Kansas Medical Center har haft en positiv , men ikke endelige resultater . Men en undersøgelse fra Memorial Sloan-Kettering Cancer Center viste, at C-vitamin i kombination med kemoterapi haft negative effekter, så tumorer vokse sig større.

Advarsel

Kræft ikke bør behandles uden hjælp af en medicinsk faglig . Mens C-vitamin er bevist gavnligt for kroppens evne til at bekæmpe sygdommen , der ikke er nok passende undersøgelser for at fastslå , om eller ej C-vitamin er hensigtsmæssig, da en alternativ kræftbehandling . En kræftpatient bør overveje sine muligheder og spørge om dem med en onkolog .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------