Position: hotel888 > 5 >

ernæring til myelomatose

   Ernæring anbefalinger til kræftpatienter er anderledes end anbefalinger til raske patienter . Kræftpatienter bliver ofte spurgt til helt at ændre deres kostvaner under behandlingen. Ernæring til patienter med myelomatose har fokus på at holde din krop næring med kalorier og protein . Bivirkninger af behandlinger kan gøre god ernæring en udfordring . Korrekt ernæring kan hjælpe dig føle sig bedre og have mere energi i løbet af behandlinger

Du skal bruge: .
ispose
Rogaine ( minoxidil ) .
Hår trimning saks .

funktioner


Myelomatose er kræft i din plasmaceller . Plasma -celler er en type af hvide blodlegemer og en del af dit immunforsvar . Myelomceller kan samle sig i din knoglemarv og i de faste dele af dine knogler . Myelomatose er mere almindelig hos ældre patienter og afro-amerikanere . Denne type kræft er svært at helbrede . Behandling anvendes til at kontrollere symptomerne på sygdommen .

Symptomer


Tidlige tegn på myelomatose inkluderer knoglesmerter , knoglebrud , svaghed , træthed , vægttab og gentagne infektioner . Da myelomatose påvirker din hvide blodlegemer , du er mere modtagelige for infektioner og andre sygdomme . Som myelomceller mødes i dine knogler og knoglemarv , dine knogler begynder at svække . Knogle skader er almindelige hos patienter med myelomatose .

Kost


Myelomatose patienter opfordres til at spise godt og drikke masser af væske . Kræftbehandling ofte årsag patient til at miste lysten til at spise . Behandling kan medføre træthed, sår i munden , kvalme og opkastning . Patienter skal forsøge at spise fødevarer med et højt indhold af kalorier og protein . Spise fødevarer som mælk , ost og æg . Flydende ernæringsmæssige drikkevarer er fælles anbefaling for kræftpatienter . Undgå fødevarer, der er højt fiberindhold . Fiber kan forværre diarré og sår i munden .

Fordele

højt kalorieindhold fødevarer vil hjælpe med at forhindre for meget vægttab . Miste alt for meget vægt kan forårsage svaghed og træthed . Pludseligt vægttab kan forårsage andre sundhedsproblemer. Drastiske vægttab er skadeligt for dit hjerte og helbred . Du har brug for protein til at vedligeholde din styrke. Kræftbehandlinger skade raske celler samt kræftceller . Protein vil hjælpe din krop genopbygge tabt muskelvæv .

Overvejelser

Hvis du har problemer med at spise eller opretholde din vægt se din læge . Deres læge eller en diætist kan hjælpe dig med at designe en kostplan , der vil opfylde dine behov . Planlægge og lager op på de fødevarer , der fungerer bedst for dig . Før behandling , købe let at tilberede fødevarer . Tilberede maden , der kan opvarmes i god tid . Køb klar til at spise ting som flydende ernæringsmæssige drinks . Jo lettere det er for dig at lave mad , jo mere sandsynligt er du til at spise , når dine behandlinger har du føler slidt ned .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------