Position: hotel888 > 5 >

fødevarer at spise , mens den kemoterapi

   Kemoterapi Behandlingen tager en vejafgift på kroppen og ofte får kemoterapi patienten til at føle sig svag og træt . Af denne grund er det afgørende , at patienten taler med sin læge om de bedste fødevarer for at spise , mens den kemoterapi

Kost Strategi


To af de mest almindelige bivirkninger af kemoterapi behandling er kvalme og appetitløshed. Men det er vigtigt , at patienten bruger en passende mængde kalorier hver dag , som bestemt af deres læge . For at gøre dette lettere, bør kemoterapi patienten forsøge spise flere små måltider i løbet af dagen ( hver 1 eller 2 timer) , snarere end at forsøge at spise tre store måltider .

Protein


Protein er afgørende for kemoterapi kost , og bør føjes til måltider når det er muligt . Gode kilder til protein omfatter magert kød , bønner , æg , nødder og bælgfrugter . Patienten kan også snige sig yderligere proteinkilder i foderet ved at indarbejde dem i andre måltider . For eksempel kan patienten tilføje protein pulver til et glas vand og jordnøddesmør til morgen toast .

Kulhydrater


Fødevarer rige på kulhydrater giver kroppen med hårdt tiltrængt energi under behandling med kemoterapi. Kemoterapien Patienten bør spise masser af hele korn brød , korn , pasta og ris .

Antioxidanter

Da kroppens immunsystem er svækket under behandling med kemoterapi , er det vigtigt at tilføje fødevarer med højt indhold antioxidanter til kemoterapi kost . Tilføjelse mindst fem portioner af farverige frugter og grøntsager til den kost vil bidrage til at øge immunforsvaret .

højt kalorieindhold

Den kemoterapi Patienten bør ikke være bange for at spise fødevarer, der er højt indhold af kalorier , da disse fødevarer vil holde patienten fra at miste alt for meget vægt og bliver svag . Dette er vigtigt , fordi patienten får brug for styrke i løbet af kemoterapibehandling .

Forberedelse Tips

Ikke kun gøre kemoterapi patienterne oplever en nedgang i appetit , men også et fald i de enkle lysten til at spise . Disse patienter oplever ofte sår i munden , tab af smagsløg og kvalme . At overvinde disse hindringer , bør patienten fokusere på fødevarer, der er bløde at tygge og serveres ved stuetemperatur eller varmere . Undgå fødevarer , der kan udløse kvalme , såsom fødevarer med særlig stærk lugt . Da hver kemoterapi patient vil afvige , vil tilberedningen tips ændres baseret på hans eller hendes særlige tilstand .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------