Position: hotel888 > 5 >

hvad er de behandlinger af renalcellecarcinom ?

   Renalcellecarcinom er en af de almindelige former for nyrekræft, og er præget af den ukontrollerede spredning og vækst af cellerne foring tubuli . Tubuli er små rør i nyrerne , der hjælper med at fjerne det giftige affald fra kroppen . Som et resultat af kræft , mister tubuli deres funktionsevne , hvilket førte til diverse andre medicinske problemer samt

Behandlingsmetoder


Som enhver anden form for kræft , ingen behandling metode foreligger endnu helt helbrede renalcellecarcinom. Men lægerne anvender forskellige metoder såsom kirurgi , strålebehandling og kemoterapi blandt andet at reducere skader forårsaget af kræftceller . Nephrectomistatus , fjernelse af nyrerne , er en fælles løsning . Postsurgery strålebehandling sammen med kemoterapi , har ofte foreslået. I strålebehandling, bjælker med høj effekt såsom X-stråler er brugt til at beskadige kræftceller . Mens kemoterapi metode udnytter anticancermedicin såsom interleukin -2 ( IL -2 ) administreres enten intravenøst eller oralt .

Time Frame


Tidsfristen for behandling teknikker gives til renalcellecarcinom patienter er baseret på spredning og modning af kræftcellerne . Men i størstedelen af tilfældene , er patienten udsættes for strålebehandling dagligt i nærheden af fem til seks uger . Kemoterapi gives intermitterende for omkring tre til fire måneder .

Side Effects


bivirkninger er meget almindelige , da behandlingen metoder kan beskadige de sunde og normale celler sammen med kræftceller . Nogle af de almindelige bivirkninger omfatter blødning , infektion og smerte . Bivirkninger forbundet med strålebehandling omfatter træthed , kvalme , diarré , urin ubehag og tab af appetit .

Succes Priser

Den overlevelsesrater generelt afhænger fase af kræft og dens spredning . Men , ifølge National Cancer Institute , den gennemsnitlige femårige overlevelsesprocent for renalcellecarcinom mellem 1997 og 2005 var tæt på at 69 procent .

Forebyggelse /Solution

rygestop , opretholde en sund vægt , motion regelmæssigt , kontrollerende højt blodtryk , og reducere eksponeringen til toksiner og forurenende stoffer er nogle af de fælles forebyggende foranstaltninger , man kan tage for at undgå udvikling af renalcellecancer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------