Position: hotel888 > 5 >

hvordan man kan øge appetitten under kemoterapi

  For mange mennesker er kemoterapi den bedste mulighed for et positivt udfald , når kæmper kræft . Folk med Rette frygter de mulige bivirkninger de kan opleve , mens de gennemgår kemoterapi . Mens forvaltningen af bivirkninger under kemoterapi er blevet væsentligt forbedret i løbet af året , tab af appetit er stadig en almindelig konsekvens af kemoterapi . Der er mange mulige årsager til tab af appetit . Mulige bivirkninger af kemoterapi omfatter et tab af smag eller endda en bitter eller metallisk smag i munden . Du kan tage skridt til at øge din appetit under kemoterapi

Du skal bruge: .
højt proteinindhold fødevarer
Plast redskaber .
Næringsstof tæt væsker .

Stigende appetit1 .
Løs et velafbalanceret morgenmad . Prøv at omfatte ristet brød med peanut smør eller æg eller andre højt proteinindhold poster . Din appetit vil sandsynligvis aftage , da de dagen går på , så startet stærkt vil hjælpe dig med resten af dagen .
2 .
plan for snack i løbet af dagen , frem for at spise to eller tre store måltider . Efter morgenmaden , har en lille snack hver 2-3 timer. Det vil synes meget lettere at håndtere end et stort måltid , og vil stadig få kalorier i dit system .
Prøv at spise højt kalorieindhold eller højt proteinindhold snacks . Tørrede ærter eller bønner , muffin , nødder og yoghurt er alle gode snacks du kan have hele dagen .
3 .

Hold maden i dine måltider ved stuetemperatur . Dette vil bidrage til at gøre deres smag mere tiltrækkende .
4 .
Brug plast redskaber , når de spiser dine måltider . Patienter, der lider af den sidegevinst, en metallisk smag i munden , vil finde dette hjælper .
5 .
Drikke drikkevarer , som står højt på næringsstoffer med dine måltider . Drikkevarer som mælk , milkshakes og frugtsaft er høj i næringsstoffer og vil hjælpe dig med at få den nødvendige kalorier .

laver mad


1 .
Marinere kød i blander sig med sød frugt juice , italienske krydderier eller sød vin at gøre dem mere tiltrækkende og velsmagende .
2 .
Tilføj krydderier eller krydderurter til at øge smagen af fødevarer . Hvis du er en patient , der har oplevet bivirkning af manglende smag , vil dette bidrage til at gøre fødevarer mere tiltrækkende . Oregano , basilikum og rosmarin er gode krydderier til at prøve .
3 .
Brug løg , skinke eller bacon i forbindelse med udarbejdelsen grøntsager . Dette vil øge smagen .
4 .
Køb og brug syrlig fødevarer , såsom citroner og appelsiner . Du kan spise dem alene eller bruge dem på mad for øget smag .
5 .
tygge tyggegummi eller sutte på en hård , mynte slik før måltider . Dette vil øge smage så godt.

gode råd og advarsler


 • Prøv at spise med familie eller venner til at gøre at spise en mere tiltalende aktivitet . Prøv at bruge en større plade , men ikke fylde det op . Dette vil gøre du føler at du har mindre at spise .
 • Undgå fødevarer , der har en lugt , der generer dig . Undgå tunge eller fed mad .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------