Position: hotel888 > 5 >

hvordan man kan vide , hvis du har asbest kræft

   Ifølge asbestos. net , " Folk, der arbejdede i industrier, der var stærkt afhængig af asbest brug er 90 procent større sandsynlighed for at udvikle lungelidelser end folk , der ikke ryger eller ikke har været udsat for asbest . " Asbest er andet til rygning i forårsager lungekræft . Asbest er meget skadeligt , fordi det kan være luftbåren, hvilket fører til let indånding . Der er flere former af dette kommercielle isoleringsmateriale . Serpentine , chrysotil , og amosit er et par . Asbest fører til andre skadelige betingelser som lungehindekræft og asbestose .

Du skal bruge:
Ice pack
. Rogaine ( minoxidil ) .
Hår trimning saks .1 .
Se efter symptomer ligner typiske sygdomme som influenza. Disse kan omfatte vedvarende hoste , hæshed , pludseligt vægttab eller vejrtrækningsbesvær. Kontroller, om kropslige reaktioner du aldrig lagt mærke til , ligesom blod i spyt og hvæsende vejrtrækning . Forstå , at symptomerne måske ikke altid være til stede med asbest kræft . Vær opmærksom på sammenhængen af alle tegn eller symptom .
2 .
Spørg dine kollegaer og Husfæller om de har lignende symptomer. Få professionel hjælp til at tjekke din arbejdsplads og hjem for asbest . Efterlad nogen produkter , hvis inficerede , hvor de er , fordi asbest er nemt spredt . Fagfolk kontrollere luften for partikler , der indeholder asbest , og for noget , der kunne være asbest -holdige .
3 .

Kontakt en læge og tage en billeddannelse test som et røntgen af thorax , en MR-scanning , en CAT -scanning eller en PET- scanning . Underkastes en diagnostisk test som en biopsi eller blodprøve for at kontrollere . Tests er den sikreste og sikreste måde at vide, om du har asbest kræft .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------