Position: hotel888 > 5 >

kliniske tegn på brystkræft

   Brystkræft er opført som nummer et form for kræft hos kvinder efter medicinenet. com . Denne kræft er også den næststørste årsag til kræft dødsfald i USA for kvinder . En stigning i at uddanne kvinder på tegn og symptomer på brystkræft har øget antallet af sager, der er fanget i de tidlige stadier af sygdommen

Du skal bruge: .
Ice pack
. Rogaine ( minoxidil ) .
Hår trimning saks .

Identifikation


Brystkræft er klassificeret som kræft , der starter i brystvævet . Der er to typer af brystkræft , duktalt karcinom og luftrør og ekstralobulære carcinom . Duktalt karcinom er den mest almindelige type og begynder i mælkekanalerne , eller rør , der bevæger sig mælk gennem brystet . Dråbeformede karcinom er en type , der starter i lobules , hvor mælken er produceret .

Symptomer


Den fælles kliniske tegn på brystkræft , er tilstedeværelsen af en knude i brystet eller underarm sammen med ømhed og muligvis decharge i brystet brystvorte . Brystvorten kan også vende sig indad på brystet . Det er almindeligt at se udseende ændringer i form eller størrelse af brystkræft , sammen med huden bliver rød , skællende eller opsvulmet . Nogle patienter viser tegn på brystet bliver udstenede af udseende , svarer til en orange

Årsag


Der er ingen endelig årsag til brystkræft . dog medincinenet. com lister viser forskningen, at arvelige og hormoner som de mest sandsynlige årsag . En kvinde er mere tilbøjelige til at udvikle brystkræft , hvis en direkte familiemedlem blev diagnosticeret . Dette omfatter en mor , datter eller søster . Denne risiko stiger, hvis den pågældende har fået diagnosticeret med sygdommen før 40 år. Andre risikofaktorer kan nævnes: de ældre en kvinde er , når hun har sit første barn øger risikoen sammen med en kvinde , der har sin første menstruation før 12 år. Kvinder, der gennemgår hormonbehandling med østrogen og gestagen for overgangsalderen har også en højere risiko .

Diagnose

Når en patient udviser kliniske tegn på brystkræft , vil en læge foretage en klinisk undersøgelse for at vurdere størrelse, form og klumper af brystvæv . Mistænkelige tilfælde vil gennemgå en mammografi til at vurdere den interne områder af brystet . De unormale mammogram sammenlignes med en tidligere mammografi hvis de er tilgængelige . I nogle tilfælde vil en MR også blive anmodet om yderligere at evaluere væv af brystet . Når klumper er til stede , er en biopsi planlagt at tage en prøve af væv og væske . Dette giver en læge at afgøre, hvilken type kræft er til stede i brystet .

Behandling

Der er flere behandlingsmuligheder til rådighed for brystkræft , og mange gange en kvinde vil modtage mere end én behandling type . I mange tilfælde er operation udføres for at fjerne kræft -området fra brystet . Mængden af væv fjernes, varierer baseret på sværhedsgraden af kræft . Strålebehandling og kemoterapi bruges både som en primær behandling og sekundær behandling, afhængigt af, om operation er nødvendig .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------