Position: hotel888 > 5 >

knoglekræft terapi

   Knoglekræft består af kræft tumorer, som har oprindelse i en patients knogler . Primær knoglekræft er sjælden , med kun omkring 2. 500 nye tilfælde rapporteres hvert år . Metastatisk , eller sekundær , knoglekræft er langt mere udbredt , og er defineret ved spredning af kræftceller fra kræft orglet i andre dele af kroppen . Disse metastatisk tumorer oftest udvikler i hoften , lårbenet , skulder og ryg . Traditionelle behandling for andre kræftformer , såsom kirurgi , kemoterapi og strålebehandling , arbejde for knoglekræft så godt.

Symptomer


Symptomer på knogle kræft varierer afhængigt af tumorens placering , men smerte er en universel indikator , du måtte have knoglekræft . Hævelse eller ømhed i et område er også et symptom , som er træthed , feber , vægttab og anæmi .

Diagnose


Bone kræft kan diagnosticeres ved hjælp af en traditionel røntgenundersøgelse . En læge kan bestille en MR eller CT -scanning for at opdage , hvor meget knogle svulsten har allerede ødelagt , samt hvorvidt den har spredt sig . En læge kan udføre en biopsi , hvor en stikprøve af knoglevævet fjernes og analyseres , for at bekræfte kræftdiagnose . En patient kan gennemgå en nål biopsi , hvor en lang kanyle bruges til at fjerne et stykke af knoglen , mens patienten er vågen , eller en åben biopsi , hvor en kirurg skærer et lille stykke knogle , mens en patient er under anæstesi .

Kirurgi


Kirurgi er almindeligt anvendt til at fjerne knogletumor og et lille område af den normale , sunde knogle , der omgiver den . Målet er at fjerne alle de kræftceller , så patienten ikke vil kræve yderligere behandlinger . Amputationer er nødvendige i alvorlige tilfælde , men den nuværende teknologi har bremset denne praksis . Uanset , kirurger nødt til at erstatte den del af knoglen , de fjerne, og det kan komme i form af enten en knogletransplantat taget fra en knogle bank , en anden del af kroppen eller en metal implantat .

Kemoterapi

Kemoterapi , eller indfører kemiske medicin til blodbanen for at stoppe kræftcellerne fra den voksende , er en anden behandling, der anvendes på knoglekræft metastaser . Det kan bruges op til operation for at formindske tumor for en glattere , mindre invasive operation . Kemoterapi er ofte anvendes efter operation for at fjerne de resterende kræftceller en kirurg måske ikke have været i stand til at fjerne .

Strålebehandling

Strålebehandling , eller fokusering en høj energi X-stråler på en kræftform i et forsøg på at dræbe kræftceller , er ofte bruges sammen med de andre muligheder . Patienter modtager disse daglige behandlinger typisk i små doser , der er udfærdiget ud over en bestemt tidsramme . Afhængigt af patienten, kan dette være fra et par dage til et par måneder . Ligesom kemoterapi , kan strålebehandling lindre smerter ved faldende tumorer forud for operationen. Bone kræftceller tendens til at modstå strålebehandling mere end kemoterapi , så vil denne type behandling ikke være rigtigt for alle .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------