Position: hotel888 > 5 >

lungekræft smerter

   Smerte er en af de stærkeste betegnere af lungekræft i begge dens former . Smerter er normalt mærkes i området omkring lungen , men kan sprede sig til andre områder af kroppen da sygdommen angriber kroppen. Trods smerter være en stærk signifier for lungekræft mange mennesker er diagnosticeret uden at føle nogen smerte

Lung Cancer


Bronchogenic karcinomer eller lungekræft er diagnosticeret af udseendet af mikroskopiske tumorceller . Lungekræft kan tage to former , småcellet lungekræft ( SCLC ) og ikke-småcellet lungekræft ( NSCLC ) . Ifølge den nonprofit organisation CancerCare , passer omkring 20 procent af lungekræft tilfælde i det ekstremt aggressive SCLC type . Disse sager er som regel knyttet til rygning som kun omkring 1 procent af tilfældene er diagnosticeret hos ikke-rygere . Den NSCLC type er mere almindeligt diagnosticeret med omkring halvdelen af alle sager , der påvirker ikke-rygere og for det meste sker det den ydre eller perifere lunge.

kroniske smerter


Normalt en hoste er den oprindelige symptom hos rygere og ikke-rygere . Brystsmerter symptomer sædvanligvis manifestere sig som ømme , kedelig og vedvarende smerter i lungerne og omegn , der er forårsaget når kræftceller angriber væggen i lungerne .

Lambert-Eaton


Lambert-Eaton Myasthenic syndrom ( mer ) er ofte forbundet med lungekræft forårsager smerter i muskler , især ømhed i leddene omkring bækken og lår . Blemer skyldes afbrydelse af de elektriske impulser i forbindelse med antistoffer , der fremstilles som en følge af auto-immunitet . Smerte er et symptom på mer sammen muskelsvaghed og snurrende fornemmelser i de berørte områder .

Dysfagi

Smerter er ofte fundet i patienter med lungecancer at være forbundet med dysfagi , der forårsager en blokering af de store luftveje . Trykket er placeret på spiserøret , hvilket fører til smerter og besvær med at synke . Hindringer foraarsagede af dysfasi føre til brystsmerter , hvæsen og åndenød .

Encephalopathy

associeret med hjernens funktion og struktur i hjernen , kan encephalopati føre til problemer med muskel struktur og tykkelse . Smertefulde symptomer på encefalopati omfatter anfald , tab af bevidsthed og ufrivillige hurtige øjenbevægelser .

Andre Smerter

Lungekræft er ofte forbundet med myelopati , der forårsager smertefulde ben og knoglemarv smerter og dysfunktion . Knogle problemer er også vist i unormal knoglevækst , der fører til knoglesmerter og ledsmerter .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------