Position: hotel888 > 5 >

naturlige helbredelsesmetoder for kræft i æggestokkene

   Kræft i æggestokkene er en form for kræft , der begynder i æggestokkene ( den reproduktive kirtler af en kvindelig ) . Ifølge National Cancer Institute , vil omkring en ud af 57 kvinder udvikler kræft i æggestokkene

Du skal bruge: .
ispose
Rogaine ( minoxidil ) .
Hår trimning saks .

Det Budwig Kost


biokemiker og kræft ekspert Dr. Johanna Budwig fandt , at blodet fra mange kræftpatienter manglede phosphatider og lipoproteiner . Ifølge Dr. Budwig , ved at få en tilstrækkelig mængde af disse vigtige ingredienser , kan du ikke kun forebygge kræft , men også helbrede den . Dr. Budwig anbefaler en diæt af hør olie og kvark ( en europæisk version af hytteost ) .

Ingefær


I en undersøgelse fra 2006 , forskere ved University of Michigan Comprehensive Cancer Center fandt, at ingefær forårsagede kræft i æggestokkene celler til dør . Ifølge forskerne , skyldes ingefær celle død ved en frekvens, der svarer til , at af de mest almindelige kemoterapi narkotika . Fordelen ved at bruge ingefær over kemoterapi er betydelig . Ingefær har ingen kendte bivirkninger , og patienterne ville være usandsynligt at udvikle en resistens over for ingefær ( så mange at udvikle til lægemidler, der anvendes i kemoterapi ) .

Søn


Ifølge Dr. Cedric F. Garland fra University of California San Diego , kvinder, som ofte udsættes for sollys have mindre af en chance for at udvikle kræft i æggestokkene end kvinder , der bor i koldere , mindre solrige regioner . Dr. Garland bemærker , at D-vitamin piller er et alternativ til at flytte til en solrige region .

Vibrationelle Energi

Ifølge Dr. Budwig , kan visse fødevarer øge en individer " vibrationelle energi . " Det gør en person bedre ruste til at kæmpe mod forskellige kræftformer . Disse omfatter friske , økologiske fødevarer . Ifølge Dr. Budwig , skal du holde sig væk fra hydreret og fedtholdige fødevarer , som kan have den modsatte virkning . Du kan finde en liste over højt vibrations fødevarer på nedenstående link .

Advarsel

Kræft i æggestokkene er en meget alvorlig tilstand . Ifølge den Kræft i æggestokkene National Alliance , er cirka 20. 000 kvinder diagnosticeret med kræft i æggestokkene og omkring 15. 000 dør af det hvert år . Desuden er det kun 46 procent af kvinder, der er diagnosticeret med kræft i æggestokkene lever med sygdommen i mere end fem år. Mens forskning tyder på , at nogle naturlige retsmidler kan vise sig gavnlig , er der ingen naturlige løsninger, som utvetydigt helbrede kræft i æggestokkene . Så hvis du har kræft i æggestokkene , er det bedst at søge råd hos din læge før de beslutter , hvad den bedste behandling planen er for dig .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------