Position: hotel888 > 5 >

personlige historier om at leve med brystkræft

   Hvis du har kendt en person , der har fundet en knude under armen eller på brystet , så har du set den frygt . Men hvis du har fundet det faste , så du kender mange tanker , der gennemsyrer dit sind , når du overvejer muligheden af brystkræft er den diagnose . Du håber på at være noget andet , men du ved om det er brystkræft , døden er en reel mulighed . Alle vil fortælle dig om ikke at bekymre dig eller panik , men det er ikke altid muligt for nogle mennesker

Du skal bruge: .
Ice pack
. Rogaine ( Minoxidil ) .
Hår trimning saks .

Laurel opdager en Lump


Laurel fundet en temmelig stor , smertefuld klump under hendes højre arm . Hun havde generelt klumpet bryster hele sit liv , uden tidligere brystkræft i familien , så vidt hun var klar . På mere end 44 år gammel , havde hun aldrig haft en mammografi eller virkelig undersøgt sig selv. Hendes mand opfordrede hende til at gå til lægen , som fandt en ekstra klumper og fortalte hende at planlægge en mammografi .

Uden sygesikring , var mammografi mere end 300 dollar . Hendes søster bedt hende om at få en ultralyd gjort på samme tid og spørge rundt til en bedre pris .

Kontemplation , mens de venter


Det tidligste Laurel kunne få ind på en lavere pris facilitet var mere end en måned væk , men hun ville være i stand til at få både mammografi og ultralyd for $ 320 ved en radiologisk billeddannelse center . Mens vi venter , Laurel arbejdede på tilbage i godt humør . Lægen fortalte hende om ikke at bekymre sig , og hun prøvede . Hvert så ofte , dog ville hun pludselig bryde ned og græd , da tanken om at dø , før hendes datters bryllup kom til at tænke . Hun forsøgte at stoppe at tænke på ting, hun ville savne , men det var meget vanskeligt , da hun virkelig nød livet .

Frygten for at skulle gå gennem invasiv kirurgi og kemoterapi jævne greb hendes tanker så godt. Hun ville fortælle sig selv , at det ville være okay-. alting sker for en grund , og måske noget godt ville komme i denne situation

Laurel åndede et lettelsens suk , da diagnosen blev godartet fibroglandular væv , med instruktionerne for at få en anden mammografi i seks måneder for at revurdere for kræft .

Christina 's Story


Christina blev diagnosticeret med brystkræft en dag før hendes 41:e fødselsdag , blot en uge efter hendes fjerde barn blev født . Hendes læge planlagt kirurgi-en bi-lateral mastektomi og rekonstruktionskirurgi, hvilket skete på samme tid . Operationen fandt sted en måned senere , seks dage før jul , og det lykkedes , uden kræft findes i lymfeknuderne . Kræften blev trin to , som det faste var tre centimeter , hvilket betyder, at kemoterapi ville følge efter, når hun inddrives fra kirurgi . Det begyndte en måned senere , stråling var ikke nødvendigt , da kirurgen var i stand til at fjerne alt

Hjælp Fra kirke , venner og familie

udgydelsen af hjælp fra Christina venner og familie var overvældende for hende , siden hun . var altid en dygtig person . Dog operation efter at få et barn sammen med kemoterapi , har vist sig at være ekstremt afdrypning og svækkelse . Med hendes styrke helt undergravet , kunne Christina kun se som kirkens medlemmer skiftedes bringe mad , vaske tøj og pasning til børnene . Tanter fra andre stater har vedtaget den yngste datter for et par uger ad gangen .

Christmastime og de kommende måneder fyldt op med en mærkelig blanding af velgørenhed og sjov , som " frisører " kappet off låse , gav hende en " Mohawk , "forsøgte på parykker , mens de bagte småkager , og ændret sig, og burped barnet .

Følelser

Christina er en kristen og kæmpede med at ville være stærk , ikke ønsker at indrømme, at hendes had til sygdommen og de forfærdelige bivirkninger af kemo og medicin . Hun ønskede ikke at fortælle sine venner , at hendes mand måtte bære hende til bilen for hende kemo behandlinger , fordi hun ikke ønsker at gå . Hun senere skrev i sin offentlige dagbog , at en kristen video hendes børn var ser forårsaget et hjerte af taknemmelighed at opstå. Hun var glad for at være sammen med sine børn , mere forelsket i sin mand , og anerkendende af venner og familie . Hun begyndte at være taknemmelig for hende Gud for et evigt løfte om liv , selv om dette tidspunkt var skræmmende og smertefuld .

Det tog kun seks måneder fra Christina 's diagnose til den endelige behandling med kemoterapi . På det tidspunkt , følte hun det aldrig ville ende . Nu , to år kræft -fri , bliver det et fjernt minde .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------