Position: hotel888 > 5 >

prognosen for livmoderkræft

   Livmoderkræft hos kvinder er også kendt som endometriecancer . Ifølge mayoclinic. com , er de fleste livmoderkræft tilfælde hos kvinder , der ikke længere har tid og overgangsalder er blevet diagnosticeret . Mens kræft er aldrig en god nyhed , livmoderkræft er meget behandles da de blev fundet i de tidlige stadier

Symptomer


Det første symptom til stede i en kvinde med livmoderkræft er unormal blødning efter menopausen har sat i. Kvinder ikke i overgangsalderen vil få længere perioder med blødning eller blødning , der opstår mellem perioder . En blodig udflåd er også til stede sammen med smerter i bækkenpartiet og smerter under samleje . Nogle kvinder vil også opleve uforsætlige vægttab .

Årsag


livmoderkræft opstår, når normale celler mutere eller blive unormal , kløft , og vokse med en stigende rente . Disse celler fortsat at dele og formere selv , når de nye celler er ikke brug for livmoderen . Det menes, at en stigning i østrogen niveauer spiller en rolle i livmoderkræft udvikle . Menopausale kvinder, der tager en østrogen supplement uden andre hormoner er på et højere risiko for at udvikle livmoderkræft . Fedme er en risikofaktor for livmoderkræft der øges, når en kvinde er mere end 50 £ . overvægtige .

Diagnose


Standarden Pap test for kvinder tester ikke for livmoderkræft , kun livmoderhalskræft . En kvinde , der præsenterer de tegn og symptomer på livmoderkræft bør se en læge for diagnose . En endometriebiopsi er den mest almindelige test til at diagnosticere kræft . Denne test indebærer at tage en prøve af livmoderslimhinden for diagnose . De fleste læger kan udføre biopsi let under et kontor besøg . Når livmoderkræft diagnosticeres , er patienten henvises til en gynækologisk onkolog til behandling

behandling

Den mest almindelige behandling for livmoderkræft er en hysterektomi-en kirurgisk procedure , der fjerner livmoderen og de omkringliggende lymfeknuder . Nogle kvinder vil også have æggelederne og fjernet æggestokkene . I tilfælde, hvor kræften har spredt sig , er yderligere behandling med strålebehandling , hormon behandling eller kemoterapi ordineret .

Prognose

En kvinde , der er diagnosticeret med livmoderkræft vil højst sandsynligt miste evnen til at bære børn i fremtiden på grund af behandlingsmuligheder til rådighed. Mens de fleste tilfælde af sygdommen er hos kvinder i overgangsalderen , at sygdommen ikke udsætter kvinder i 30'erne . Ifølge University of Texas MD Anderson Cancer Center , lokaliseret livmoderkræft tilfælde har en mere end 90- procent kur sats . Livmoderkræft , der har spredt sig til bækken eller er aggressiv i naturen har en dramatisk lavere succesrate , idet kun 20 procent af kvinderne overlever mere end fem år.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------