Position: hotel888 > 5 >

prostatacancer behandling information

   Mange behandling planer er tilgængelige for prostatakræft . Løbet af behandlingen vil afhænge af den fase af sygdommen. Psykologiske faktorer involveret i nogle behandlinger vil også faktor i behandlingen plan for en prostatakræft patient

Kirurgi Indstillinger


Kirurgi betragtes som den mest aggressive behandling for prostatakræft . Den fase af kræft , alder og generelle sundhedstilstand af patienten vil afgøre , hvilken form for operation vil blive udført .

Aktiv overvågning


Aktiv overvågning er den mindst aggressive behandling planen . Læger tager PSA blodprøver , gøre digital rektal eksamen og få en biopsi en gang om året for at holde øje med vækst af kræft .

strålebehandling


Der er forskellige typer af strålebehandling til rådighed for prostatakræft . Strålebehandling , mens aggressiv har betydeligt færre bivirkninger end kirurgi .

hormonbehandling

Hormonbehandling anvendes sammen med andre behandlingsformer . Det væsentlige stopper testosteron i at blive frigivet, og som gør det muligt kræftceller i prostata . Det helbreder ikke sygdommen , og kan ikke anbefales som en standalone behandling .

Kemoterapi

Kemoterapi er for nylig bliver brugt mere i behandlingen af prostata cancer . Det er ofte brugt i fremskreden prostatacancer og har vist sig at have potentielle fordele .

Overvejelser

Prostatakræft er en fremragende kur sats , hvis der er fanget tidligt , og behandlingen er startet . Den kur sats er næsten 100 procent , hvis det er påvist i de lokale og regionale etaper .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------