Position: hotel888 > 5 >

retsmidler for bivirkninger af kemoterapi

   Kemoterapi er en medicin regime , der anvendes til at bremse produktionen af kræftceller . De bivirkninger af kemoterapi er almindeligt kendt : smerter, kvalme , træthed , opkastning og autoimmune sygdomme som blomsterkummer vorter . Kræftpatienter kan gøre kemoterapi mere udholdelig , og forhåbentlig opveje nogle af de ubehagelige bivirkninger

Kvalme


Et af de mest almindelige bivirkninger af kemoterapi er kvalme . Kvalme kan blive så alvorlig , at der kan være opkastninger for timer efter behandlingen . Der er nogle løsninger , som en kræftpatient kan forsøge at mindske virkningerne af kvalme , og det kan kræve at have prøvet forskellige løsninger , inden dem, der fungerer er fundet . Alternative løsninger såsom akupunktur har vist sig at være effektiv , og det aktive indholdsstof i marihuana er kendt som THC kan ordineres i en pille form at udligne kvalme . Læger vil normalt ordinere anti-kvalme medicin til kræftpatienter , og en af de måder , at kræftpatienter kan øge effektiviteten af deres medicin , er at tage det som foreskrevet selv på dage, de føler fint . Nogle gange kan en ændring i kosten kan bidrage til at afbøde kvalme . Sørg for at drikke rigeligt med vand i løbet af dagen , og prøv at spise fire eller fem små måltider hver dag i modsætning til to eller tre store måltider . Undgå fedtede og salt mad så godt.

Smerter


Det mest vigtige ting at huske om smerter forbundet med kemoterapi er, at det ikke er noget du bør tvinge dig selv til at stille op med . Føre en dagbog over dine smerter , skal du notere tidspunktet på dagen , at det kommer på og holde en log over hvor alvorlig det er på en skala fra 1 til 10 med 10 den mest alvorlige . Din læge kan hjælpe ordinere medicin til smerter baseret på, hvornår det sker , og hvor alvorlig den er . Andre metoder til smertelindring omfatter akupunktur , massage eller endda hypnose . I nogle tilfælde kan det hjælpe at have tankerne fokusere på noget andet end smerten til at hjælpe udskyde intensitet i et stykke tid .

Træthed


Den træthed bivirkning af kemoterapi kan være frustrerende , fordi det reducerer mængden af energi Du er nødt til at få daglige opgaver, der løses . I nogle tilfælde kan det være klogt at bare acceptere træthed og give folk mulighed for at hjælpe dig fuldstændig daglige opgaver bare for at være sikker på de får gjort . Prøv at få motion i mindst 20 minutter om dagen for at holde din krop aktivt , og når du føler dig træt tage en lur . Det er en god idé at forvente, at tage to eller tre en -times lur en dag, hvor du gennemgår kemoterapi . Kosten overvejelser såsom at drikke mindst otte glas vand om dagen og spise fire eller fem små måltider i stedet for to eller tre store måltider kan hjælpe din krop skaber energi reserver , der skal bruges senere .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------