Position: hotel888 > 5 >

symptomer på kræft i skjoldbruskkirtlen

   I USA er 20. 000 mennesker diagnosticeret med kræft i skjoldbruskkirtlen hvert år . Skjoldbruskkirtlen er en sommerfugl formet kirtel beliggende i nakken . Thyreoideacancer er mere almindelig i ældre voksne , kvinder og kaukasiere. Udsættelse for stråling og en familiær disposition for kræft i skjoldbruskkirtlen er risikofaktorer for kræft i skjoldbruskkirtlen

Problemer Indtagelse


På grund af den øgede størrelse af skjoldbruskkirtlen, kan patienter har problemer med at synke . Patienter nogle gange føles som om noget er fast i deres hals .

Hæshed


Voice ændringer, herunder hæshed , er almindelige tegn på kræft i skjoldbruskkirtlen.

Smerter


kræft i skjoldbruskkirtlen kan forårsage smerter i halsen og hals . Denne smerte kan forværres gennem enkle handlinger som at synke eller tale .

hævede lymfeknuder

kræft i skjoldbruskkirtlen kan forårsage , at lymfeknuder til at svulme op . Hævede lymfeknuder kan være synlige for det blotte øje eller mærkes på siden af en patients hals .

Advarsel

kræft i skjoldbruskkirtlen skal diagnosticeres af en læge . Mange andre forhold kan være ansvarlig for den almindelige symptomer på kræft i skjoldbruskkirtlen indlysende .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------