Position: hotel888 > 5 >

tegn og symptomer på hjerte kræft

   Heart kræft er en forholdsvis sjælden form for kræft, som begynder som en ondartet svulst i vævet i hjertet . Ofte omtalt som en kardiologisk sarkom , de unormale celler udvikle sig i visse dele af hjertet mere end andre , såsom retten atrium eller langs den ydre lag af hjertet er kendt som hjertesækken . Og ligesom enhver form for kræft , vil symptomerne varierer fra person til person

Asymptomatisk


For nogle mennesker med kræft i hjertet , ingen symptomer vil manifestere på alle, selv i de senere stadier af sygdommen . Dette skyldes i høj grad den kræftsvulst aldrig rigtig påvirker den overordnede funktion af orglet . Men det er også meget muligt , at symptomerne en person oplever er så subtil , at de aldrig forårsage alarm . Det er ikke før en rutinemæssig undersøgelse , at betingelsen er diagnosticeret .

Smerter


En af de mere almindelige symptomer på hjerte kræft er smerte . Denne smerte er normalt isoleret til brystet , men det kan også diffus ud i de omkringliggende områder af kroppen . Når tumor vokser , især langs hjertesækken væggen , kan det medføre væske ophobes i hjertesæk , som er en beskyttende foring , der omgiver hjertet . Over tid kan væsken påvirke den måde hjertet faktisk pumper blod og hurtig vis grad af brystsmerter .

Åndenød


Som den overordnede funktion af hjertet er påvirket af væksten af kræftceller , kan det i sidste ende tage en vejafgift på blodcirkulationen , og som begrænser mængden af ilt bestået i hele kroppen . Med et fald på dette element i systemet , kan åndedræt blive ændret , udløser en åndenød eller en uforklarlig følelse af at føle sig forpustet . Hvis denne betingelse fortsætter , kan den person blive lettere træt eller udmattet , ikke kun fra højt fysisk anstrengelse , men også dag- til-dag aktiviteter .

Hjertebanken

Det er heller ikke ualmindeligt at lide af periodiske hjertebanken , mens de bor med en hjerte- sarkom . Når en tumor udvikler inden for nogen del af hjertet , den måde , hvorpå sine muskler slappe af og kontrakt kan blive ramt, fremkalde en ændring i rytme . Dette kan mærkes som en uregelmæssig eller ujævn hjerterytme , samt en hurtig eller dunkende puls .

Hævelse

En anden potentiel symptom på hjerte kræft er hævelse i yderste af kroppen . Dette er normalt et tegn på en slags obstruktion i hjertet , begrænser hverken indtagelse eller output af blod fra denne fartøj . Som tiden går , kan væske begynde at ophobe sig i fødder, ankler eller underben . For andre kan det endda medføre, at nogle udspilning ( eller hævelse ) i maveregionen .

Stroke

Selvom der ikke nødvendigvis så almindeligt som andre symptomer på denne tilstand , kan den person også lider af et slagtilfælde på grund af en kardiologisk sarkom . I denne situation er symptom faktisk et resultat af en del af svulsten brækker fra sig selv og skabe en blokering i et blodkar transporterer blod til hjernen. Dette begrænser passagen af blod , ilt og næringsstoffer til dette område af kroppen , der forårsager hjernen til at reagere på denne måde .

andre symptomer

Mens disse kan være nogle af de mere almindelige tegn på hjerte kræft , nogle mennesker kan udvikle andre symptomer på den betingelse , at ville blive betragtet som "ikke-specifikke " for sygdommen . For nogle kan en sarkom af hjertet fremkalde nattesved eller et tab i vægt . Andre kan begynde at opleve en forhøjelse af kropstemperaturen , hvilket resulterer i periodisk feber . Nogle vil måske endda gå ind hjertesvigt på grund af kræft vækst . Hvordan symptomer åbenbart afhænger af den enkelte , placeringen af maligne væv og den fase af sygdommen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------