Position: hotel888 > 5 >

thymus kræftprognose

   Thymuskirtlen er en del af det endokrine system og består af en række løst beslægtede celler , væv og organer , der fungerer sammen med dele af nervesystemet at styre aktiviteterne i kroppen og opretholde en slags harmoni , benævnt homøostase . Thymuskirtlen er en blød struktur består af to kamre . Det er beliggende foran aortabuen ( den store pulsåre over hjertet ) , og bag den øverste del af brystbenet . Kræft i thymus er ikke ofte set , og debatter anslå en prognose stadig eksisterer blandt læger .

kræftprognose


Selvom brissel varierer i størrelse fra person til person , er det normalt store i løbet af barndom og opvækst . Brissel er ansvarlig for produktion af specialiserede hvide blodlegemer kaldet T-celler . Disse celler arbejder med og er en integreret del af immunsystemet , som registrerer og ødelægger fremmedlegemer såsom kræft .

tymom er det rette navn for kræft i thymus . Når tymom er til stede , at den første proces etablere en prognose kaldes scenen eller iscenesættelse . Dette refererer til , hvor langt langs tymom ligger inden for orgel .

Iscenesættelse


Ikke alle læger er enige om en enkelt mellemstation system , hvilket gør processen med at udvikle en prognose , at alle er enige om vanskelige . Den mest almindelige iscenesættelse system er Masaoka systemet . Mens andre systemer findes , det Masaoka system er det mest populære og baserer sine konklusioner på magnetisk resonans imaging ( MRI ) og edb- tomografi ( CT ) scanninger , hvorvidt tumor på kirtel er vanskeligt at adskille , dets hårdhed , og hvis kræftceller ses uden for bortopereret prøven gennem et mikroskop . Iscenesættelse er klassificeret i fire dele , hver med sin egen unikke mærke , som klart placerer en scene nummer på tymom .

fase One og Two


Under første etape , har tymom ikke spredt sig til det yderste lag af thymus eller ikke invasive . Der er ingen kræftceller , der kan ses overalt på brissel væggen . Det er gode nyheder , og din læge kan anbefale "vent og se " valgmulighed .

Stage to shows klar invasion af thymus ydermuren , eller kapsel . Cellerne kan også have invaderet nærliggende væv , der ligger mellem de to lunger . Denne fase , og dem , der følger kræve medicinsk behandling .

tredje og fjerde fase

På den tredje fase , har tymom spredt sig til organer , der er i nærheden , såsom ydre foring af hjertet , hjertesækken . Invasionen kan også omfatte den nedre hals , det område af øvre bryst eller større blodkar tiltræden og udtræden af hjertet .

Stages fire er opdelt i to dele og kaldes fase fire A og B , henholdsvis .
De største forskelle mellem disse to faser er afstandene , at kræftcellerne har rejst . Med stadium fire A , er det blevet udbredt i hele brysthulen , herunder foring af lungerne eller hjertesækken . Fase fire B betyder , at kræftceller har rejst langt for at andre primære organer såsom lever eller nyrer .

Final Word

Det Masaoka systemet fortsætter med at blive evalueret for dets effektivitet , og i henhold til den interaktive Cardio Vascular og thorax kirurgi Institut , " Trods den udbredte brug af Masaoka mellemstationer for tymom , er fordelingen af overlevelse ved stadium gruppen ikke velafbalanceret . "
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------