Position: hotel888 > 5 >

udgifter til brystkræftbehandling uden forsikring

   Kvinder , der er blevet diagnosticeret med brystkræft og ikke har forsikring , vil have svært ved at betale for behandlinger . Omkostningerne for brystkræftbehandling kan variere fra omkring $ 50. 000 til næsten $ 100. 000 afhængig af hvilken type behandling, der er nødvendig . Hvis du ikke har forsikring der er forskellige typer af programmer til rådighed til at hjælpe opnå dækning eller betale for behandling

Betaling Programmer


Når du ikke har nogen forsikring og kræver kræftbehandlingsmetoder du kan arbejde med et hospital til at oprette en betaling planen. De fleste hospitaler har finansielle afdelinger , som vil forhandle betalinger for brystkræft behandlinger . Du kan arbejde med et hospital for at bestemme en overkommelig betaling at gøre hver måned . Hospitalet kan endda give dig mulighed for at udskyde betalinger for en kort tid .

Medicaid


Når du er blevet diagnosticeret med brystkræft og kan ikke råd til behandling af føderale og statslige Medicaid program kan være til rådighed. Medicaid er føderalt finansieret , men administreres af hver stat , der sætter sine egne retningslinjer og støtteberettigelse krav . Hvis du møder din tilstand indtægt krav kan du være berettiget til at modtage lægebehandling af Medicaid . Når du bliver berettiget til dækning Medicaid betalinger sendes direkte til din læge . Nogle stater kan kræve en lille co-betaling for visse tjenester , afhængigt af reglerne for en bestemt tilstand .

Medicare


Du kan også have mulighed for at indskrive sig til Medicare til at betale for omkostningerne ved modtagelse brystkræft behandling . Medicare er et føderalt program, der tilbyder sygeforsikring til personer , som opfylder betingelserne for at modtage . Du er typisk berettiget til Medicare , hvis du i øjeblikket er handicappede eller har nået en alder af 65 år. Medicare er i to dele , der er nævnt i del A og del B. Ingen præmier er nødvendige for del A , som dækker hospitalsindlæggelse på et hospital . Du skal betale en månedlig præmie for del B , der dækker lægens ydelser og ambulant behandling . Månedlige præmier vil også være behov for receptpligtig medicin dækning .

stat højrisikoforsikring Pools

Mange stater har højrisikoforsikring puljer for privatpersoner , der ikke kan få sygeforsikring fra standard på markedet . Hvis du er blevet nægtet sygeforsikring på grund af en allerede eksisterende tilstand , såsom at være diagnosticeret med brystkræft , kan en høj risiko forsikring pool være en realistisk mulighed at overveje. Du vil betale en højere præmie for dækning , men staten stor risiko puljer benægter ikke dækning for en allerede eksisterende tilstand . Den præmie , som du vil betale , er typisk det dobbelte af den laveste præmie beløb for en sygeforsikring politik fra et privat forsikringsselskab .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------