Position: hotel888 > 5 >

vokal ledning kræftbehandling

   Vokal ledningen kræftbehandling varierer afhængigt af scenen og aggression niveau kræft . Former for behandling kan omfatte kirurgi , strålebehandling , laser kirurgi og kemoterapi

Kirurgi-. Fjernelse


Et samlet laryngektomi er fjernelse af strubehovedet . Med mindre kræft , vil måske kun en del af strubehovedet fjernes . Kirurgi er normalt efterfulgt af strålebehandling

Kirurgi-. Rekonstruktionen


Hvis den normale funktion af trække vejret eller synke er kompromitteret på grund af operation , kan en trakeostomi eller gastrostomisonde være nødvendig. Trakeostomi almindeligvis opfattes som et hul i halsen , og gastrostomisonde er et hul i maven .

Stråleterapi


Denne form for behandling er mest almindeligt anvendt i mindre kræftformer . Den kur sats for strålebehandling er høj , og bevarelse af vokal funktion er sandsynlig. En ulempe er, at det kun kan bruges én gang . Behandlingen varer i seks uger.

Kemoterapi

Kemoterapi er undertiden anvendes efter strålebehandling for at øge dens virkninger , eller fordi kræften har spredt sig for langt for andre metoder at være effektiv . Denne type behandling kan bidrage til at bevare den strubehovedet.

Laserbehandling

Kirurger foretrækker denne form for behandling , når kræften er i sin tidlige form . Den kur sats for laserbehandling af tidlige kræfttilfælde er høj . Ifølge hjemmesiden for Voice Center på New York University 's School of Medicine , er laserbehandling omkring en tiendedel af omkostningerne ved strålebehandling , har færre bivirkninger og kræver normalt en ambulant besøg .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------