Position: hotel888 > 5 >

10 advarselstegn af tyktarmskræft

   Den kolon er den første 6 fod af tyktarmen , en del af fordøjelseskanalen , som behandler næringsstoffer i fødevarer , for distribution i og ud af kroppen. Tyktarmskræft kan starte som en lille polyp , eller vækst af væv i tyktarmen . Tyktarmskræft er den anden hyppigste årsag til kræftdødsfald i USA , når mænd og kvinder kombineres . De fleste af de følgende advarselstegn normalt ikke forekomme indtil de sene stadier af kræft , så du skal have din læge lave en kolorektal screening regelmæssigt efter det fyldte 50 .

rektalblødning


Rektal blødning og samtidig have en afføring er en top advarsel tegn på tyktarmskræft . Det blod i afføringen , vil enten være lyse rød eller mørk rød . Blodet kan blandes i afføringen eller undertiden vil komme ud i flydende form med afføring . Se en læge straks , hvis der er blod i afføringen .

Smal Afføring


Et andet advarselstegn er , at afføring er smallere og mindre end de plejede at være , som hvis tarmen passerer igennem, har indsnævret .

nr. Afføring


Hvis du ikke har været i stand til at have afføring i dagevis , som om der er en forhindring eller blokering i tarmene eller tarm , kan dette være en indikator for tyktarmskræft .

hyppig afføring

Konstant have lyst til at tømme tarmene , men meget lidt kommer ud , kan være et andet tegn . Ture til toilettet er hyppigere , end de plejede at være .

Polypper

Hvis en læge ikke en digital rektal eksamen og føler unormal klumper i tyktarmen , kan disse være polypper . Lægen vil så yderligere prøver for at finde ud af mere .

Ændring i afføring

Ændring i afføring til enten diarré eller forstoppelse er en anden advarselsskilt . Denne ændring eller en forskel i konsistens af afføring vil vare mere end et par uger.

Kramper eller abdominal oppustethed

konstante smerter i maven eller tarmen område bør rapporteres til en læge . Det abdominale område kan føles hårdt eller oppustet . Kramper og overdreven gas smerte , der varer mere end et par dage er også et advarselssignal .

Anæmi

anæmi eller lavt blodtryk jern kan være et advarselsskilt , fordi anæmi sandsynligvis er forårsaget af tab af blod i afføringen .

Træthed

Feeling usædvanlig træt og trætte kan være et advarselstegn om tyktarmskræft .

uforklarligt vægttab

Uforklarlig vægttab , muligvis på grund af blodmangel eller tab af blod i afføringen , kan anden advarsel skilt.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------