Position: hotel888 > 5 >

10 brystkræft fakta

   En af de mest livstruende former for kræft for kvinder er brystkræft . I øjeblikket er der ingen kur mod kræft og ifølge National Cancer Institute , er næsten 40. 170 kvinder forventes at dø af sygdommen i 2009 alene . Brystkræft rammer kvinder i hele verden af alle racer og aldre .

Risikofaktorer


MichiganCancer. org rapporter om, at nogle af de mest almindelige risikofaktorer for brystkræft omfatter ikke har nogen børn, før de fylder 30 , en historie kræft i familien , alderdom , højdosis brystet strålebehandlinger og høj brystvæv tæthed .

Self-eksamen


En bryst selv-eksamen ( BSE ) er en metode , at kvinder kan tjekke deres bryst for knuder at opdage tidlig brystkræft . Først , skal du trykke og se på brystet for abnormiteter . Flyt hånden i cirkelbevægelser at føle dybt i brystvævet . En læge bør høres , hvis eventuelle afvigelser findes . Tidlig opdagelse er en af de vigtigste årsager kvinder overlever brystkræft .

Klinisk eksamen


En klinisk brystundersøgelse sker i løbet af en kvindes årlige eksamen af en ob-GYN , som straks kan gribe ind, hvis eventuelle afvigelser findes . En ob-GYN vil også coacher dig om hvad du skal se og føle , når du gør en selvstændig eksamen .

mammografi

mammografi er normalt udføres på kvinder over 40 og er en anden metode, der anvendes til at detektere brystkræft . En mammogram er en X-ray billede af brystet og underliggende områder , herunder lymfeknuder .

overlevelsesrater

Den Susan G. Komen hjemmeside rapporterer, at næsten 89 ud af 100 kvinder overlever i op til fem år efter diagnosticeret med brystkræft .

Er Breast Cancer Arvelige ?

Michigancancer . org rapporter , at 5 til 10 procent af brystkræft er et resultat af en arvelig genetisk mutation .

Breast Cancer og mænd

Ifølge Susan G. Komen For The Cure , mindre end 1 procent af brystkræft tilfælde inddrage mænd .

sager Race

The National Cancer Society rapporterer, at mellem 2002 og 2006 , ud af 100. 000 kvinder : 127,8 hvide , 117,7 sorte , 89,95 stillehavsøboere /asiater , 74,4 amerikanske indianere /Alaskan indfødte og 88,3 latinamerikanere havde brystkræft kræft .

dødelighed af race

Af disse kvinder diagnosticeret med brystkræft ovenfor , næsten 24 hvide , 33 sorte , 13 asiater /Pacific Islanders , 18 amerikanske indianere /Alaskan Indfødte og 16 latinamerikanere døde af kræft , ifølge National Cancer Society .

Median alder for at dø af brystkræft i USA

National Cancer Society rapporterer, at medianalderen for død af brystkræft var 66 mellem 2002 og 2006 .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------