Position: hotel888 > 5 >

avemar behandling for prostatakræft

   Avemar er et næringsstof udviklet af ungarske videnskabsmand Albert Szent-Gyorgyi , der er beregnet til at fungere som en supplerende kræftbehandling , ifølge TotalHealthBreakthrough. com . Ud over de sædvanlige prostatakræft behandlinger af stråling , kemoterapi og kirurgi , kan Avemar hjælpe med at standse væksten af tumorer og dræbe kræftceller eller undertiden lagt mange typer af kræft i remission

Sådan fungerer det


glukose (sukker ) fremskynder væksten af kræftceller , ifølge TotalHealthBreakthrough . com . Kræftcellerne også bruge glukose til at gøre laktat , som igen forårsager sur stress til kroppen og forhindrer normal , sund stofskifte .
Avemar mindsker muligheden for glukoseoptagelse af kræft celler og giver sunde celler til at absorbere det brændstof , de behovet for en korrekt stofskifte . Kræftcellerne dør som resultat, og tumor vækst aftager betydeligt . I mellemtiden er de raske celler bliver yderligere næring og er i stand til at stoppe den almindelige kræftform bivirkninger af vægt og muskeltab .

Hvad er Avemar


Avemar er en gæret hvedekim , der er tilgængelig som en drink mix, der er målt i 5,5 g pakker , som du kombinerer med 4 ounce koldt vand eller juice , ifølge AvemarUSA. com . Som et kosttilskud er det primært en immunsystemet booster og er en celle vedligeholdelse supplement for den almindelige sundhed , der undertiden bruges af kræftpatienter .

Videnskabelig Forskning


Nogle videnskabelige undersøgelser har vist, at Avemar faktisk er effektive som en støttende kræftbehandling . Ifølge AvemarResearch . com , en undersøgelse om kolorektal cancer , hvor Avemar blev givet til en gruppe på 30 patienter, der havde gennemgået operation for at fjerne kræftsvulster samt standard postoperativ terapier fundet succes med det tillæg efter ni måneders behandling . Af patienterne behandlet med en Avemar supplement , blev der ikke nye metastaser dannet i forhold til fire tilfælde ud af 18 patienter, der fik standardbehandling alene .
Undersøgelsens overlevelsesanalyse viste hvedekim ( Avemar ) gruppen havde signifikant forbedring vskontrolgruppen med hensyn til sygdommens progression og samlet sandsynligheden for overlevelse .

Forholdsregler

Du må ikke tage Avemar inden for to timer om enhver anden medicin eller vitamintilskud , som Avemar kan påvirke absorptionen af disse produkter , i henhold til Life-Extension-Drugs. com . Disse yngre end 14 år eller ammende mødre bør ikke bruge tillægget . Den bør kun anvendes som en kræftbehandling under tilsyn af en læge . Bivirkninger af Avemar kan omfatte blød afføring , mavebesvær og diarré .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------