Position: hotel888 > 5 >

brystkræft Relief Foundation

   Breast Cancer Relief Foundation er en organisation , der støtter uddannelse , forebyggelse , lægehjælp og forskningsprogrammer bidrage til at mindske mængden af brystkræft i hele verden ( breastcancerrelief. org ) . Yder direkte bistand til patienter og deres familier er også en af organisationens mål

Historie


Den Breast Cancer Relief Foundation er et program , der er en del af The Cancer Center for afsløring og forebyggelse , som er en nonprofit organisation med base i New Orleans .

international betydning


Ud over at arbejde på forskellene i USA , sigter fundament at tilbyde adgang til lægemidler og medicinsk udstyr til de i fattige områder i udviklingslandene.

Uddannelse


Fundamentet hjælper med at give patienten oplysning om brystkræft eksamen , brystkræft og kræft behandling; tilbyder mammografi og værter pædagogiske seminarer for fællesskaber , som måske ikke ellers ville have nøjagtige oplysninger . Dette omfatter distribution brusebad kort lomme guider og brochurer .

Forskning

Breast Cancer Relief Foundation yder økonomisk bistand til brystkræft forskningsprogrammer på forskellige kræftcentre , herunder Memorial Sloan-Kettering Cancer Center og MD Anderson Cancer Center .

Screening og Forebyggelse

Da screening og tidlig påvisning er nøglen til at kurere brystkræft , Breast Cancer Relief Foundation arbejder med forskellige hospitaler og kræftcentre i hele nationen til at hjælpe til at give mammografi til kvinder , der mangler forsikring eller finansierer for at få en mammografi .

Berømte Slips

Hospitaler og cancer centre , som Breast Cancer Relief Foundation værker er Kimmel Comprehensive Cancer Center på Johns Hopkins University, Moffitt Cancer Center , Dana-Farber/Harvard Cancer Institute , Seattle Cancer Care Alliance og Cancer Institute i New Jersey .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------