Position: hotel888 > 5 >

cytotoxin bivirkninger

   Cytotoxin er et stof , der er almindeligt anvendt til behandling af forskellige former for kræft . Cytotoxin har en toksisk effekt på celler , herunder celler, der er inficeret med kræft . Cytotoxin kan kun gives af en autoriseret sundhedsperson og er ikke tilgængelig over-the-counter . Cytotoxin kan anvendes effektivt til behandling af kræftceller , men doseringen beløbet skal nøje overvejes af lægen udlevering det . Cytotoxin kan forårsage et utal af uønskede bivirkninger

Du skal bruge: .
ispose
Rogaine ( Minoxidil ) .
Hår trimning saks .

Kvalme


cytotoxin kan forårsage kvalme hos nogle patienter . Kvalme kan også ledsages af udviklingen af en manglende appetit . De følelser af kvalme skulle formindske som kroppen bliver tolerant cytotoxin . Hos de fleste patienter vil følelser kvalme stilne inden for tre til fire dage begynder et behandlingsprogram , som beskæftiger brugen af cytotoxin . Hvis cytotoxin fortsætter med at forårsage kvalme , en antiemetikum , et lægemiddel til behandling af kvalme , kan gives .

Træthed


cytotoxin kan forårsage moderat til ekstreme niveauer af træthed hos nogle patienter. Dette skyldes, cytotoxin kan svække immunforsvaret , da det kan dræbe nogle ikke-inficerede hvide og røde blodlegemer sammen med celler , der er kræft . Hvis for mange hvide og blodlegemer dræbt af cytotoxin , kan en patient udvikler anæmi , hvilket er en ekstrem grad af udmattelse ledsaget af sløvhed . Hvis anæmi udvikler , skal du kontakte en læge straks for at få hjælp .

Dehydrering


cytotoxin kan forårsage dehydrering . Det sker, fordi immunsystemet af kroppen er under ekstreme stress , når cytotoxin anvendes. Cytotoxin kan dræbe sundt røde og hvide blodlegemer , og derfor kan medføre, at helingsprocessen at være mere beskatte på kroppen . For at modvirke dehydrering , mens de gennemgår en behandling program udnytter cytotoxin , øge væskeindtag , især vand .

øget risiko for infektion

Når en person befinder sig i en behandling program, der udnytter cytotoxin , vil han være mere modtagelige for at fange fælles lidelser såsom skoldkopper , almindelig forkølelse og influenza . Patienter, som anvender cytotoxin bør ikke udsættes for enhver, der er syg , mens de bruger cytotoxin . Hvis en infektion af enhver art udvikler , mens en person bliver behandlet med cytotoxin , bør en læge kontaktes så hurtigt som muligt .

Lægemiddelinteraktioner

cytotoxin kan interagere med andre lægemidler , især dem, der anvendes til behandling af lever og nyre problemer . Sørg for at oplyse om alle de lægemidler , kosttilskud , vitaminer og andre produkter , du bruger til din læge . Cytotoxin bør ikke anvendes af kvinder , der er gravid, da det kan forårsage fosterskader . Mænd bør undgå fadder et barn i tre måneder efter en behandling med cytotoxin , som cytotoxin kan overføres via sæd og kan forårsage et barn til at udvikle fødselsdefekter .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------