Position: hotel888 > 5 >

effekter fra kræft

   Kræft er den ukontrollable vækst af unormale celler i kroppen , og det kan forekomme i alle aldre . Patienter kan blive behandlet med kirurgi , kemoterapi eller homøopatiske metoder . Kræft og dens retsmidler kan forårsage en række symptomer

Smerter


Smerter under eller efter kræftbehandling er forårsaget af nervesystemet forsøger at genopbygge sig selv . Tumorer kan også forårsage smerte .

Vægttab


Tab af appetit er et fælles symptom på kræft og kunne føre til uønsket vægttab . Nogle behandlinger kan forårsage mund eller hals ømhed , som gør det ubehageligt at spise , også resulterer i vægttab .

Kvalme


Visse kræftformer producerer giftstoffer , der frigives i kroppen og kan få patienten til at opleve kvalme . Kemoterapi og strålebehandling er også kendt for at forårsage kvalme .

Træthed

Træthed er ofte opleves af patienter, som gennemgår flere forskellige behandlinger på samme tid . Det kan også være forårsaget af kræft påvirker kroppens evne til at absorbere nødvendige næringsstoffer .

hudproblemer

Hudproblemer såsom kløe , svedtendens og krop sår på grund af den giftige kemikalier, der frigives i kroppen ved kræft . Det er også muligt for en patient at opleve en allergisk hudreaktion fra behandlinger .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------