Position: hotel888 > 5 >

fase 2 kræftbehandling

   Kræft er en tilstand karakteriseret ved den ukontrollerede deling af cellerne i kroppen , hvilket resulterer i deres unormal funktion . Kræft er ofte opkaldt efter deres region udvikling , med hudkræft , lungekræft , prostatakræft og brystkræft ( hos kvinder) er nogle af de mest almindelige kræftformer . Kræft er anset for at være en af de største årsag til menneskers dødsfald på verdensplan , svarende til næsten 13 procent . Desværre ingen behandling er endnu ikke kendt til helt helbrede kræft , så tidlig diagnose er afgørende for at forsinke skader forårsaget af prolifererende maligne celler .

forstadier til kræft


Kræft er ofte differentieret i forskellige stadier som fase 1 , fase 2 , fase 3 og fase 4 , afhængigt af modning og spredning af kræftceller . Fase 1 kræftformer er dem, hvor kræftcellerne fortsat lokaliseret til kun et enkelt organ orgel . Når maligne celler forskuddet inden den sygdomsramte del af kroppen , er en sådan kræft kendt som fase 2 . Stage 3 er svarende til trin 2 kræftsygdomme , men den underliggende lymfeknuder og væv påvirkes også sammen med orglet . Når kræftceller spredes i hele kroppen til forskellige dele , er en sådan kræft kendt som stadie 4 .

behandlingsmuligheder for etape 2 Kræft


Behandling metoder afviger generelt fra patient til patient afhængig af den kræftform , og vækst af kræftceller . Men , kirurgi , kemoterapi og strålebehandling er nogle af de hyppigst anvendte metoder til behandling mod fase 2 kræftformer . Kirurgi omfatter fjernelse af det pågældende organ for at forhindre yderligere metastaser af kræftcellerne . Hos patienter , der har en risiko for kræft tilbagefald , kemoterapi og strålebehandling er foreslået efter operationen . Kemoterapi omfatter administration af anti-cancer medicin som interleukin -2 ( IL -2 ) at beskadige kræftceller . I strålingsniveauet metode , bjælker høj energi lys ( røntgenstråler) bruges til at ødelægge og beskadige maligne celler og dermed afværge deres metastaser .

Side Effects


Talrige bivirkninger er ofte forbundet med kræft behandlinger . Nogle af de almindelige bivirkninger forbundet med operationen omfatter smerter ( efter operation ) , blødning og infektion ( hvis den overskårne ikke er korrekt syet ) . Bivirkninger forbundet med strålebehandling og kemoterapi omfatter kvalme , opkastning , appetitløshed , hårtab og træthed .

Tidsramme

Tidsrammen for kræft behandlinger varierer i almindelighed fra individ til individ afhængig af kræftform . Dog er strålebehandling ofte administreres dagligt i næsten en måned , mens kemoterapi periodisk gives i fire til fem måneder .

Forebyggelse /Solution

Nogle af de generelle forebyggende foranstaltninger, som du kan tage for at undgå udvikling af kræft hører at man undgår rygning og forbrug af alkoholholdige drikkevarer , at undgå eksponering for toksiner og forurenende stoffer , og opretholde en sund kost og vægt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------