Position: hotel888 > 5 >

former for brystkræft

   National Cancer Institute anslår , at 192. 370 kvinder og 1. 910 mænd vil blive diagnosticeret med brystkræft i 2009 i USA . Den danner i væv af brystet , oftest på kanaler og lobules , som er rør og kirtler i brystet , der gør og bære mælk . Snarere end at være en statisk sygdom , har brystkræft forskellige former og opstå i forskellige områder af brystet , og disse kræftformer kan opføre sig meget forskelligt fra hinanden

Du skal bruge: .
ispose
Rogaine ( Minoxidil ) .
Hår trimning saks .

non-invasive Breast Cancer


Non- invasiv brystkræft kaldes også carcinoma in situ . Dråbeformede carcinoma in situ , kaldet LCIS , er unormale celler , der udvikler sig i en lobule af brystet . Det er ikke kræft , men er en markør for en øget risiko for brystkræft i begge bryster . Duktalt carcinoma in situ eller DCIS , er unormale celler i kanaler i brystet , der er indeholdt i kanalen . Dette er den hyppigst diagnosticerede non- invasiv brystkræft , ifølge American Cancer Society . Pagets sygdom i brystvorten er kræft , der starter i kanalerne , men breder sig til huden omkring brystvorten og areola , typisk gør huden rød , skællende og kløende . Den består af kun én procent af brystkræft og er ofte forbundet med DCIS .

invasiv brystcancer


Den mest almindelige invasiv brystcancer , invasive ( også kaldet infiltrerer ) duktalt karcinom , starter i en mælk kanal og vokser ind i brystvæv . Denne type kræft tegner sig for omkring 80 procent af invasive brystkræft , ifølge American Cancer Society . Invasive luftrør og ekstralobulære carcinom starter i en lobule og består cirka ti procent af invasiv brystkræft .

Inflammatorisk brystkræft


Inflammatorisk brystkræft er en form for invasiv brystkræft , der gør op 02:59 procent af alle brystkræfttilfælde , ifølge til American Cancer Society . Denne type kræft kan være svært at diagnosticere , fordi der typisk ikke klumper eller masse . Huden på brystet bliver varmt , hævet, og meget rød , og kan ligne skaller af en orange , som kaldes peau d' orange . Det kan forveksles med en brystbetændelse , hvilket gør ordentlig evaluering af en læge nødvendigt . Inflammatorisk brystkræft tendens til at spredes hurtigt og har en dårligere prognose end invasive luftrør og ekstralobulære eller duktalt karcinom .

Triple Negative Breast Cancer

Triple negativ brystkræft er invasiv brystkræft , der er østrogen receptor negative , progesteron receptor negativ , og HER2 negativ . Dette betyder, at disse kræftformer ikke har de receptorer , der sætter mest brystkræft til at vokse . Mange behandlinger for brystkræft , ligesom Herceptin , og de forskellige hormon behandlinger , fokus på disse receptorer , men tredobbelt negativ brystkræft ikke reagerer på disse behandlinger . Denne kræftform tendens til at være mere aggressive og ofte rammer yngre kvinder og kvinder i farve , ifølge den amerikanske Cancer Society .

Mand Breast Cancer

Male brystkræft udgør mindre end én procent af alle diagnoser af brystkræft , i henhold til National Cancer Institute . Det kan findes hos mænd i alle aldre , men de fleste diagnoser forekomme hos mænd i alderen mellem 60 og 70 år. Former for mandlig brystkræft almindeligt omfatter duktalt carcinoma in situ , invasive duktalt karcinom , inflammatorisk brystkræft , og Pagets sygdom i brystvorten . Dråbeformede carcinoma in situ er endnu ikke blevet set hos mænd .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------