Position: hotel888 > 5 >

forvaltning kemo , når ældre

   En ældre person diagnosticeret med kræft og kemoterapi behandling bekymringer om mange spørgsmål : hvordan han vil fungere dag- til- dag , hvordan hun vil klare de bivirkninger , hvordan han vil forvalte både sine finanser , og nogle gange , hvordan hun vil selv tage sig af hendes basale behov under behandlingen. Administrerende kemo , når ældre præsenterer unikke udfordringer og forhindringer , som en ældre person kan overvindes med den rette information og ressourcer

Side Effects


De fleste mennesker kender hårtab som en mulig bivirkning ved behandling med kemoterapi. En pensionist kan bekymre sig om sit udseende og ønsker at bære en paryk eller paryk i løbet af denne tid . Hvis ja , så spørg en læge til at ordinere en " hår protese ", og omkostningerne til denne paryk kan være omfattet af Medicare eller en fradragsberettiget lægelig udgift . Kig ind i American Cancer Society 's " TLC " katalog for valgmuligheder.

Administrer træthed med ernæringsmæssige og medicinsk støtte . Motion i det omfang , at din krop kan klare at forblive stærke og mobil så længe som muligt . Opretholde sikkerheden for dig selv ved at anerkende fysiske begrænsninger og undgå faldende ulykker , der forårsager en tilbagegang i bedring.

Hold en smerte dagbog eller journal for bedre at informere din læge , hvordan du oplever smerte ved udnævnelser . At have en registrering af sværhedsgraden , frekvens og type af erfarne smerte gør en læge bedre behandle det . " kemo-hjerne " berømt fremmer upålidelige hukommelse , så holde styr på , hvad du oplever skriftligt .

finansielle anliggender


En ældre patient med rette frygter skræmmende finansielle omkostninger ved kemoterapi , især når de bor på en fast indkomst . Private sygeforsikringer , Medicare , og Medicaid hjælpe ældre mennesker har råd til den høje pris på behandling . Overveje at deltage en Medicare Part D- privat forsikring programmet til at omfatte receptpligtig medicin .

Medicare Part D dækker 95 procent af udgifterne til omfattede receptpligtig medicin . Medicin en læge ordinerer til brug i hjemmet , herunder smerter og kvalme medicin , samt oral derhjemme kemoterapi medicin , er ofte dækket af disse planer . Patienterne betaler en månedlig præmie i tillæg til de 5 procent co-betaling for Medicare Part D dækning .

dagligdags


Find støtte til opgaver som madlavning og transport . Bede om hjælp fra venner og familiemedlemmer at få dig til aftaler og give deres støtte , når du har brug for en distraktion . Ikke tillader stolthed eller skam at forhindre dig i at søge tiltrængt støtte under behandling med kemoterapi. Opret en Facebook-profil for at et program som madudbringning til at modtage ernæringsrigtige måltider på nominel pris . Tjek på dit sted for tilbedelse og hospital for frivillige supporttjenester , og deltage i en støttegruppe for ældre borgere med kræft .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------