Position: hotel888 > 5 >

hvad er årsagerne til testikelkræft ?

   Testikelkræft kan være til stede i en eller begge af testiklerne , og det er en kræft , der er mere almindeligt forekommende hos yngre end hos ældre mænd . Testikelkræft kan påbegyndes i testiklerne eller det kan være resultatet af kræft spreder sig fra andre omkringliggende strukturer i kroppen , som f. eks prostata . Omkring 1 ud af 300 mænd rammes af testikelkræft , selvom dødeligheden fra denne kræft er meget lav , anslået til cirka 1 i 5. 000 tilfælde

personlige historie


Mens testikelkræft oftest opstår i kun én testikel , ifølge American Cancer Society , der har en personlig historie om kræft i en testikel øger risikoen for at udvikle testikelkræft kræft i den anden testikel på et senere tidspunkt . Den risiko rente stiger til 3 til 4 procent for mænd , der tidligere har haft testikelkræft . Hvis du har en historie testikelkræft , er det meget vigtigt, at du regelmæssigt kræft selvstændige undersøgelser for at afsløre eventuelle usædvanlige hævelse , bump eller vækstrater i din testikler .

Alder


Ifølge American Cancer Society , en af de risici for at udvikle testikelkræft bl. a. ved at tage alderen mellem 20 og 54 . Cirka 90 procent af sager af denne type kræft udvikler blandt mænd i denne aldersgruppe . Som et resultat , er det vigtigt , at mænd i deres sene teenageår begynder månedlige selv undersøgelser af deres pung og testikler for at afsløre eventuelle usædvanlige hævelse eller ændringer . Hvis en mand opdager bump , vækster eller hævelse , skal han bringe det til opmærksomhed sin læge .

nedsunkne Testikel


Ifølge American Cancer Society , en af de primære risikofaktorer for testikelkræft er at have en ikke-nedsunkne testikel . Normalt testikler falde ned i pungen i en lille dreng lige før fødslen . Men omkring 3 procent af drengene har en testikel , der ikke har faldet ned i pungen . I stedet kan det blive i den nedre del af maven , eller det kan indgives halvvejs mellem pungen og underlivet . I de fleste tilfælde af testikelkræft , udvikler det i nedsunkne testikel . Men i omkring 25 procent af tilfældene , vil testikelkræft udvikle sig i den normale testikel .

hiv infektion

En anden stor risikofaktor for at udvikle testikelkræft for en mand er blevet smittet med hiv ( human immundefekt virus ) . HIV er en infektion , hvor immunsystemet er undertrykt og ikke effektivt angribe infektioner eller sygdomme i kroppen . Ifølge den amerikanske Cancer Society , der ikke er andre infektioner , der er indikatorer eller øget risiko for at udvikle testikelkræft . . For mænd , der har udviklet AIDS , som er tæt forbundet med tilstedeværelsen af hiv , er risikoen for at udvikle testikelkræft stiger

Behandling

Ifølge American Cancer Society , behandling af testikelkræft omfatter tre muligheder : kirurgi , kemoterapi og strålebehandling. Det første skridt er, at lægen til at bestemme graden af kræft og bestemme , hvad scenen kræften har nået sammen med størrelsen af tumor . Kirurgiske muligheder omfatter fjernelse af testiklen helt fra pungen . Mænd, der vælger denne mulighed, kan have mulighed for at få en protese testikel implanteret at erstatte den fjernede en . Kemoterapi kræver, at der kemikalier for at stoppe væksten af de unormale celler , der udgør svulsten og strålebehandling kan reducere størrelsen af tumor . Ofte er kemoterapi og strålebehandlinger bruges sammen.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------