Position: hotel888 > 5 >

hvordan man kan forhindre hårtab som følge af kemoterapi

  En af de mest almindelige bivirkninger til behandling med kemoterapi for cancer er hårtab . Mens der er mange lægemidler og geler i øjeblikket under udvikling fra forskellige producenter til at forhindre hårtab , der ikke er nogen entydige vinder . Der er dog flere hjem retsmidler , der er blevet undersøgt og har vist at være moderat effektive

Du skal bruge: .
Ice pack
. Rogaine ( minoxidil ) .
Hår trimning saks .1 .
begynder at anvende Rogaine ( Minoxidil ) til din hovedbund lige før din kemoterapibehandlingen begynde . Spred et mindre beløb til din hovedbund , og sørg for det trænger dybt ind i follikler .
2 .
Påfør Rogaine ( Minoxidil ) til din hovedbund én gang dagligt efter din behandling er begyndt .

3 .

Anvend en is-pack eller køling gel pack til din hovedbund 01:59 gange dagligt . Nylige undersøgelser har vist , at hovedbund-køling , vil hjælpe med at holde hårsækkene fra spaltning og forårsager hårtab .
4 .
Fortsæt med at anvende den kølige pakke og Rogaine hele din kemoterapibehandling , og fortsætte behandlingen tre til fire uger efter din behandling .
5 .
Regelmæssigt trim håret . Afskæring blindgyder og holde dit hår sundt vil også bidrage til at forhindre hårtab og fremme hårvækst .

gode råd og advarsler


 • Disse behandlinger virker ikke for alle , og du kan have blandede resultater . Nyere forskning har vist, at mens du kan fortsætte miste nogle eller alle dine hår trods efter disse behandlinger , vil det i virkeligheden hjælper dig med at vokse dit hår tilbage hurtigere . Så selv hvis du fortsætter at tabe håret , holde anvende behandling for at stimulere hårvækst når din kemoterapibehandlingen have stoppet .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------