Position: hotel888 > 5 >

invasive duktalt karcinom behandlinger

   Ifølge Mayo Clinic , invasive duktalt karcinom tegner sig for 70 procent af alle brystkræft . Denne form for kræft stammer i foringen af mælken kanalen . De kræftceller sidst trænge ind i ductal væggen og spredes til omkringliggende brystvæv . Standard behandling afhænger af en række faktorer, herunder om disse kræftceller har bevæget sig ud i brystet og i andre dele af kroppen , og hvis vævet er følsom over for hormoner . Beslutning om et behandlingsforløb kan være svært , og Mayo Clinic foreslår opsøge en anden udtalelse fra en bryst specialist .

Kirurgiske procedurer


En lumpectomy indebærer kirurgisk fjernelse af tumor og en lille mængde omgivende raske væv for at sikre fuldstændig fjernelse af maligne vækst . Denne behandling er mest effektiv for mindre tumorer , der nemt kan skæres ud af omgivende væv .

En mastektomi er en kirurgisk procedure , der fjerner hele din bryst . En simpel mastektomi fjerner alle de brystvæv , herunder kabelkanaler , lobules og fedtvæv , mens en radikal mastektomi fjerner alt dette plus den underliggende muskel i brystvæggen og lymfeknuder i armhulen .

Hvis din brystkræft spreder sig til lymfeknuder , kan det sprede sig til andre dele af kroppen gennem lymfeknuder væske . Med henblik på at fastslå, om det har spredt sig til dér, din kirurg vil afgøre, hvilke lymfeknude tumoren bruger til at dræne lymfeknuder væske. Han vil derefter fjerne dette emne og kontrollere det for tilstedeværelse af kræftceller . Hvis ingen er fundet , er det sandsynligt, dine andre noder er klare og ikke behøver at blive fjernet . Hvis kræft er til stede i den første node , vil han fjerne andre dem i armhulen .

Stråling


Strålebehandling bruger magtfulde stråler af energi til at ødelægge kræftceller . Det er en fælles behandling for post-lumpectomy den tidlige fase brystkræft . Hvis du havde en mastektomi , og din tumor var på de større side , kan din læge anbefaler også et kursus for strålebehandling . Bivirkninger omfatter træthed , hævede brystvæv og Lymphedema ( hævelse ) i armen .

Kemoterapi


Kemoterapi indebærer brug af narkotika til at dræbe kræftceller . Du skal bruge kemoterapi for din brystkræft , hvis du er i høj risiko for en gentagelse , eller kræft sandsynligvis vil sprede sig uden for brystet . Din læge kan også give dig kemoterapi før kirurgi , hvis dit bryst tumor er stor , og dette har til formål at formindske det er nemmere at fjerne under operationen . Hvis din kræften har spredt sig til andre områder af kroppen , kan kemoterapi styre kræft og falde nogen symptomer det forårsager .

Bivirkninger varierer afhængigt af den pågældende behandling . De mest almindelige bivirkninger er hårtab , kvalme , opkastning , feber og svækket immunforsvar

hormonbehandling

Hvis din brystkræft er følsom over for hormonerne østrogen og progesteron , visse behandlinger hjælp til at kontrollere de hormoner i kroppen . dette kan forebygge kræft i at vende tilbage eller bekæmpelse af kræft som har spredt sig .

Tamoxifen forhindrer østrogen i at binde sig til østrogen -receptorer på kræftceller . Dette vil enten dræbe cancerceller eller langsomme sin vækst . Denne behandling er velegnet til både præ- og postmenopausale kvinder . Arimidex , Femar og Aromasin forhindre androgener udvikler sig til østrogen , og de er kun nyttige for postmenopausale kvinder

Målrettet Drug Therapy

målrettede lægemidler er formuleret til at handle på bestemte abnormaliteter af kræftceller. Følgende er blevet godkendt til behandling af brystkræft .

Herceptin virker på et specifikt protein , HER2 , der er ansvarlig for at lette vækst og overlevelse af brystkræft celler . Denne medicin kan ødelægge protein . Avastin blokerer kræftcellen signaler om, at fremme af nye blodkar , uden disse fartøjer , kan tumoren ikke få ilt og næringsstoffer er nødvendige for at overleve . Tykerb også rettet mod de HER2 protein og anvendes til kvinder , som ikke var en succes med Herceptin .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------