Position: hotel888 > 5 >

lungekræft behandling alternativer

   Lungekræft er den mest dødelige form for kræft . Ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse , er flere dødsfald tilskrives lungekræft end bryst -, tyktarms kombineret og prostatakræft . Lungekræft er generelt behandlet gennem kemoterapi , strålebehandling , kirurgi eller en kombination af de tre , men mange mennesker ser på alternativ behandling for sygdommen .

Video-Assisted Thoratic Kirurgi


Når en patient med lungekræft kan ikke tolerere invasive kirurgi eller komfortabelt findes med endnu en lille tumor i lungerne , Video-assisteret thoraxkirurgi ( VATS ) kan anvendes . Ifølge AP John Institut for Cancer Research , er denne type kirurgi relativt nyt og omfatter kun et lille snit i brystet . Derfra kan lægen se tumor og fjern det . Denne procedure kan imidlertid kun anvendes til behandling af kræft, hvis det ikke har spredt sig til andre dele af lungerne eller organ .

ellagsyre


ellagsyre har vist nogle lovende som en alternativ form for behandling for kræft . Denne syre er en plante kemisk normalt findes i tranebær , jordbær og hindbær , samt andre fødevarer kilder som valnødder , granatæbler og pekannødder . Mens ellagsyre ikke har været testet på mennesker patienter i et klinisk miljø , har stoffet vist sig at bremse væksten af tumorer i forsøgsdyr . De fleste af de test har drejet sig om syre gavnlige effekt ved behandling ikke blot lungerne , men også hud og spiserør kræftformer .

Lung Cancer Vaccines


For nogle patienter kan lungekræft vacciner nøglen til en kur . Ifølge Lungcancer. org , aktiverer vaccinen immunforsvaret af patienten ved at injicere kræftceller , der ikke længere kræft . Ideen er, at når immunsystemet har været udsat for små mængder af vaccine , vil det så spark i og kæmpe både den ikke-kræft vaccine celler samt kræft lungeceller .

Akupunktur

Akupunktur er en ældgammel østlige medicinsk behandling, hvor nåle indsættes i strategiske positioner på kroppen til at frigive energi og fremme wellness. Ifølge Mayo Clinic , er der intet bevis for, at akupunktur hjælper med kræft selv , men kan mindske smerter fra sygdom samt symptomer på behandling som kvalme , opkastning og mundtørhed . Inden vi går ud og finde en akupunktør , er det altid en god ide at bede din læge om en anbefalet praktiserende læge .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------