Position: hotel888 > 5 >

oplysninger om blodkræft

   Den kategori af blod kræft omfatter sygdomme af leukæmi , Hodgkins lymfom , non-Hodgkins lymfom , myelomatose og myelodysplastisk syndrom . Disse kræftformer oprindelse i knoglemarven eller lymfevæv

Du skal bruge: .
Lægens pleje

Betydning


Den Leukemia-lymfom Society anslår , at 139. 860 mennesker i Det Forenede Stater vil blive diagnosticeret med leukæmi , lymfom eller myelom i 2009 . Hvert fjerde minut, er en person diagnosticeret med en blodkræft , og for hver 10 minutter, en individuel dør af en blodkræft .

Symptomer


Symptomer af blod kræft omfatte vedvarende let feber , vægttab , træthed , åndenød og unormale blodlegemer .

Behandling


Der er mere end 50 kemoterapi narkotika , der er anvendes til behandling af blod kræft , og strålebehandling kan kombineres som en del af kræftbehandlingen . Målrettede behandlinger bruges til at behandle blod kræft , og kliniske forsøg i gang for at udforske nyere behandlinger og medicin .

Survival

Ifølge leukæmi og lymfom Society , der er mere end 900. 000 mennesker lever med eller i remission af blod kræftformer . Det er vigtigt at få langsigtede opfølgning efter aktiv behandling er slut til at overvåge alle langsigtede effekter fra kemo eller stråling .

Berømte Slips

" Sex and the City "skuespiller Evan Handler er en leukæmi overlevende , Jacqueline Kennedy Onassis døde af lymfekræft og politiker Geraldine Ferraro er en overlevende af myelomatose .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------