Position: hotel888 > 5 >

palliativ pleje af kræftpatienter

   Ifølge til 2008 kræft statistikker fra American Cancer Society , dør omkring 565. 650 mennesker i USA af kræft hvert år . Patienter i fremskredne stadier af kræft , dvs dem, for hvem finde en kur , kan ikke længere være en mulighed , der stadig har brug for pleje . Palliativ behandling tilbyder smerte og symptom forvaltning , psykologiske og spirituelle rådgivning og alle andre støtteforanstaltninger , at en patient og dennes familie kan få brug for i den svære tid

Du skal bruge: .
Ice pack
. Rogaine ( minoxidil ) .
Hår trimning saks .

målet


Det overordnede mål for palliativ pleje , ifølge Verdenssundhedsorganisationen , er at forbedre livskvaliteten ( QOL ) for patienter og familier disse patienter . Herved bekræfter det døden som en normal del af livet , og det har til formål at hverken fremskynde eller forlænge dødsprocessen . Ud over pleje af patienter i sene stadier af kræft , kan den også anvendes tidligt i løbet af en persons sygdom i forbindelse med andre behandlinger , der har til formål at forlænge livet ( såsom kemoterapi og strålebehandling , ), og det kan udvides til hjælpe familien klare efter deres elskede er gået bort .

praktiske bekymringer


Kræftpatienter og /eller deres familier bliver nødt til at udvikle en terapeutisk behandlingsforløb . Særlige problemer og mulige behandlingsmuligheder diskuteres og i sidste ende en aftale er lavet . Et andet praktisk problem i forhold til en døende kræftpatient er , hvor patienten vil leve ud resten af hendes liv . Palliativ pleje kan tilbydes i hjemmet , på hospitalet eller i et hospice pleje facilitet . Hvor patienten ender med at gå afhænger forhold såsom rådighed finanser og hjem ressourcer .

Basic Care


Et væsentligt aspekt af palliativ pleje af en døende kræftpatient omfatter grundlæggende liv bistand . En sygeplejerske vil være omkring at behandle tryksår , rengøre eventuelle kropslige sekreter , og om muligt , escort patienten til og fra steder som i badeværelset . Sygeplejersken kan også være ansvarlig for at give patienten væske og mad .

Medicinsk behandling

Medicinsk behandling i palliativ pleje er fokuseret på at gøre kræftpatient føler sig så behageligt som muligt . Smertebehandling og omsorg for træthed , kvalme , opkastning og åndenød er ofte en stor del af den palliative indsats for kræftpatienter . Det medicinske team tilknyttet en patients tilfælde vil nøje overvåge de nuværende behandlinger for at sikre , at ingen unødvendig medicin bliver givet og respektere patientens ønsker . For eksempel , en patient , hvis ikke ønsker at blive holdt i live af kunstige midler ( såsom en ventilator ) den fører tilsyn med medicinske team vil holde det i tankerne .

Psykologisk og Åndelig behandling

Hvis en kræftpatient er ved at nå det slutningen af sit liv , kan psykologisk eller åndelig nød sæt ind Typer af psykoterapi , der tilbydes kan omfatte afspænding , mestring uddannelse og billedsprog og distraktion metoder . Derudover antidepressiva og /eller anti-angst medicin kan tilbydes . Spirituel rådgivning ( taler med en minister , for eksempel ) kan også være en trøst for en døende kræftpatient . Psykologisk og åndelig behandling også omfatter familie dødsfald .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------