Position: hotel888 > 5 >

standard behandling af myelomatose

   Når du har myelomatose , din krop producerer unormale plasmaceller kendt som myelomatose celler. Den myelomceller opbygge i knoglemarven , der forårsager tumorer at udvikle sig inden dine knogler . Som et resultat , er din knoglemarv forhindret i at udvikle sunde blodceller . Myelomatose kan også skade knoglerne . Selvom der ikke er nogen kur mod sygdommen , kan behandlinger gives til hjælpe med at lindre eventuelle symptomer forbundet med den betingelse , at kontrollere komplikationer , eller til at hjælpe bremse udviklingen på sygdommen .

Bortezomib


Ifølge " Journals af National Cancer Institute , " bortezomib ( Valcade ) er den første amerikanske Food and Drug Administration ( FDA ) godkendt proteasom -hæmmer , der anvendes i behandling af kræft . Proteasomes er multiproteins , der fungerer som destroyere af abnorme cellulære proteiner . Proteasomes væsentlige regulere, hvordan cellulære proteiner opretholdes . Brugen af bortezomib myelomatose behandling kan være vigtigt skyldes, at kræftcellerne oprette flere unormale celler . Brugen af bortezomib kan hæmme væksten af kræftceller , samt gøre kræftceller lettere at dræbe med kemoterapi og strålebehandlinger .

Thalidomid


Thalidomid ( Thalomid ) var en medicin , der første gang blev brugt som et beroligende middel og til behandling af morgenkvalme . Det stof blev derefter fjernet fra markedet på grund af medfødte defekter , der var forårsaget af medicinen . Ifølge Mayo Clinic , blev thalidomid godkendt til behandling af spedalskhed i 1998 af FDA . FDA har nu godkendt brugen af thalidomid til behandling af myelomatose . Thalidomid ordineres efter først at være blevet diagnosticeret med myelomatose .

lenalidomid


lenalidomid anvendes til at behandle myelomatose , hvis en person lige er blevet diagnosticeret med sygdommen , eller hvis han tidligere havde den betingelse . Lenalidomid anses for at være en bedre behandlingsforløb end thalidomid , fordi det forårsager færre bivirkninger . Lenalidomid ser ud til at også at fungere bedre til behandling af myelomatose , som bremser udviklingen af sygdommen .

kemoterapi og strålebehandling

Kemoterapi dræber kræftceller . Kemoterapi kan gives ved hjælp af en IV eller skal indtages oralt i pilleform . Kemoterapi kan gives som den eneste behandlingsforløbet , eller kan gives i forbindelse med kræft kæmper medicin . Strålebehandling specifikt rettet mod de berørte knogler , der har tumor vækster . Strålingen kan krympe en tumor i knoglen til enten lindre smertefulde symptomer forbundet med tumoren , eller at forhindre, at knoglen fra at blive ødelagt .

Andre Behandlinger

Ifølge Mayo Clinic , kan en læge ordinere et kortikosteroid , såsom prednison eller dexamethason . Kortikosteroider er ordineret til at skabe den samme virkning hormonerne cortison og hydrokortison vil i kroppen . Som en følge heraf kan en binyrebarkhormon lindre stress fra sygdomme , hjælpe med inflammation , samt hjælpe dit immunforsvar fungerer . Stamcelletransplantation kan også bruges til at erstatte skadede eller syge knoglemarv med raske stamceller , der enten er doneret eller høstet fra patienten med myelomatose .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------