Position: hotel888 > 5 >

strålebehandling for ubrugeligt lungekræft

   I henhold til Radiologisk Society of North America ( RSNA ) , patienter med lungecancer , som har tumorer , der har spredt ( spredt til andre områder af kroppen ) er ofte behandlet med strålebehandling at angribe kræft og til at lindre symptomerne . Når det bruges som en primær behandling , når operation ikke er mulig , kan strålebehandling gives alene i kombination med kemoterapi

Radiation


Når lungekræft er ubrugeligt , målet for strålebehandling er at ødelægge så mange kræftceller som muligt uden at beskadige nærliggende raske væv eller fremprovokere en farlig reaktion .

Strålebehandling bruges også til at behandle lungekræft , som har spredt sig til hjernen eller andre dele af kroppen .

RSNA siger strålebehandling administreres normalt i en række sessioner over seks uger. Konventionel strålebehandling mål en stråle af X-stråler direkte mod tumoren .

stereotaktisk Body Radio Therapy


Den RSNA siger en forholdsvis ny teknik, der kaldes stereotaktisk krop radio terapi ( SBRT ) leverer meget høje doser af strålebehandling til lunge kræftpatienter , når operation ikke er mulig .

SBRT indebærer emission af talrige , meget fokuseret og potent stråling bjælker, der jager lungesvulst og dens respiratoriske bevægelse. Tre til fem behandlinger er standard .

Eksterne Beam og brachyterapi


Ekstern-stråle strålebehandling er almindeligt anvendt til behandling af lungekræft og andre kræftformer , der har spredt sig . Det sender en stråle af stråling direkte på tumor .

Brachyterapi bruger slank rør til at indsætte radioaktivt frø i den nøjagtige placering af malignitet . Denne behandling kan være effektive, når lungekræft har spredt sig til halsen resulterer i obstruktion . I høje doser kan det være gavnligt for patienter med inoperabel tumorer i det centrale område af lungen .

metastaseret Lung Cancer

The University of Maryland Medical Center ( UMMC ) siger strålebehandling er den vigtigste behandling , når lungekræft har spredt til hjernen ( medmindre kræft er lille nok til at blive behandlet kirurgisk ) .

UMMC siger kliniske forsøg er at se på anvendelse af stråling til hovedet som et middel til at forhindre spredning af lungekræft til hjernen .

Ikke-småcellet lungekræft ( NSCLC )

I nogle tilfælde af ikke-små-cellet lungekræft , er det umuligt at kirurgisk fjerne hele svulsten . Ud over regelmæssige kemoterapi behandlinger , kan patienterne blive givet små doser af strålebehandling ( nogle gange flere behandlinger om dagen ) for en række af uger.

palliativ behandling

Når en kur for lungekræft er ikke en mulighed , stråling terapi kan anvendes som palliativ behandling ( reducere symptomer uden eliminering af kræft ) . Disse symptomer kan omfatte åndenød . Palliativ strålebehandling er ofte gives i kombination med kemoterapi behandlinger .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------