Position: hotel888 > 5 >

testikelkræft symptomer & tidlig påvisning

   Testikelkræft er relativt sjældne i forhold til andre former for kræft . Ifølge Mayo Clinic , dog testikelkræft er den mest udbredte kræft hos mænd i alderen 15 til 34 i De Forenede Stater

Du skal bruge: .
Ice pack
. Rogaine ( minoxidil ) .
Hår trimning saks .

Fakta


Ifølge Mayo Clinic , testikelkræft er " stærkt behandles ", selv om kræften har spredt sig . Chancer for en vellykket behandling er størst , men når kræften opdages tidligt .

Hvorfor er tidlig påvisning vigtigt?


Ifølge American Academy of Family Physicians , fangst testikelkræft tidligt er afgørende for en positiv langsigtet prognose , fordi testiklerne tumorer dobbelt i en periode på 10 dage til en måned .

Almindelige symptomer


En af de mest almindelige symptomer er en udvidelse eller klump i en af dine testikler . Dette kan være ledsaget af en følelse af tyngde eller hævelse i din pung .

Symptomer of Pain

Symptomerne omfatter en kedelig smerte i din lyske eller maven og smerter i en af dine testikler eller i din pung .

Yderligere Symptomer

Yderligere symptomer kan omfatte ømhed eller hævelse af din brystvæv , en generel følelse af utilpashed og uforklarlige træthed .

Self Undersøgelse

Du kan udføre en selvstændig eksamen , skal du hver testikel mellem tommel -og fingre , rullende forsigtigt mellem fingrene . Hvis du bemærker nogen klumper , bump eller ændringer i størrelse , så kontakt lægen så hurtigt som muligt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------