Position: hotel888 > 5 >

tungekræft kur

   Tungen cancer er en form for kræft kendetegnet ved unormal og ukontrolleret spredning af tunge celler og oropharynx ( en del af halsen lige bag munden ) . Tunge kræfttilfælde generelt indgår i den brede kategori af mund cancer og undertiden benævnt kræft i mundhulen . Ifølge National Cancer Institute , er næsten 10. 000 personer diagnosticeret med tungen kræft om året i USA , og omkring 2. 000 bukke under for sygdommen . Brug af tobak anses for at være en af de vigtigste årsager til tungen kræft, tegner sig for næsten 75 procent af alle tilfælde .

Behandlingsmuligheder


I lighed med andre kræftformer , er ingen behandlingsmetode endnu ikke kendt til helt at kurere sygdommen. Men lægerne tager sigte på at kontrollere metastaser og spredning af kræftcellerne . Kirurgi , strålebehandling og kemoterapi er nogle af de udbredte metoder til at behandle tungen kræft. Omfanget af det kirurgiske indgreb varierer i almindelighed og er afhængig af iscenesættelsen og spredning af kræft .

I de fleste tilfælde er en lille ramte del af tungen fjernes for at undgå efterfølgende spredning . En glossectomy , som er en fuldstændig fjernelse af tunge , anbefales, når kræften spreder hele tungen og andre behandlingsmetoder ikke viser nogen lovende resultater .

Patienter med en høj risiko for kræft tilbagefald ofte gennemgå behandlingsmetoder som strålebehandling og kemoterapi . Høj effekt og energi lys stråling , som X-stråler er brugt til at ødelægge kræftceller i strålebehandling teknik . Mens kemoterapi indebærer forvaltning kræftmedicin lignende interleukin -2 ( IL -2 ) med henblik på at skade maligne celler og afværge spredning .

Succes Priser


Den succes satser for tunge kræft generelt afhænger af stadium af kræft og placeringen af væksten af kræftcellerne . Ifølge National Cancer Institute , den 5- års overlevelsen på tungen kræft mellem 1997 og 2005 blev omkring 59,5 procent .

Tidsramme


Tidsrammen for behandlingen metoder, der generelt adskiller sig fra patient til patient , afhængig vækst og spredning af maligne celler . Almindeligvis er strålebehandling gives til patienter dagligt i næsten en måned , mens kemoterapi metode gives for omkring to til tre måneder med små huller i mellem .

Side Effects

Talrige bivirkninger er forbundet med tungen kræftbehandling . Kirurgi ofte skaber problemer i tale , spise og drikke , mens strålebehandling og kemoterapi ofte resultere i at tungen tørre og ofte skader smagsløgene .

Forebyggelse /Solution

Nogle ofpreventive foranstaltninger mod tungekræft omfatter rygestop , undgå overdreven solbadning og undgå at drikke alkohol .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------