Position: hotel888 > 5 >

behandlinger for tilbagevendende prostatakræft

   Prostata er en lille kirtel i de mandlige reproduktive system , på størrelse med en valnød , der hjælper producerer sæd , der nærer og bevæger sædceller . Mayo Clinic viser , at prostatakræft rammer omkring én ud af seks amerikanske mænd og er en af de mest almindeligt forekommende kræftformer . Selvom prostata kræft kan være livstruende , er overlevelsesraten steget betydeligt i de sidste par årtier . En artikel offentliggjort af Fred Hutchinson Cancer Research Center viser, at blandt mænd under 70 år , der er diagnosticeret med prostatakræft , mellem 20 og 30 procent vil udvikle en gentagelse .

strålebehandling


The National Cancer Institute viser, at det første skridt i behandlingen af tilbagevendende prostata cancer er med høj energi stråling . X-stråler , gammastråler , neutroner , protoner og andre kilder anvendes til at dræbe eller beskadige DNA af kræftceller og skrumpe tumorer . Målet med strålebehandling er at udrydde så meget af kræft som muligt, uden at skade nærliggende organer . Afhængig af den type strålebehandling , du modtager , kan bivirkninger omfatter træthed , kvalme , midlertidig inkontinens , en brændende fornemmelse , mens urinating , impotens og meget mere. Heldigvis er der mange mænd, der modtager strålebehandling generelt ikke føler nogen smerter forbundet med deres behandling .

prostatektomi


En prostatektomi , også kaldet prostata kirurgi , er en procedure for at fjerne en del af eller hele prostata . Radikal prostatektomi er , når hele din prostata og nogle af de nerver og blodårer omkring den, er fjernet . Et af de ældste prostatakræft behandlinger , prostatektomi kan hjælpe patienter, der har begrænset eller lokaliseret , kræft . Målet er at forebygge og sikre, at kræften ikke har spredt sig uden for prostata . En af de mest fremtrædende bivirkninger af prostata kirurgi er dens effekt på seksuel aktivitet . Det er muligt at opleve nedsat blodgennemstrømning til penis , og et reduceret antal af nerve stimulatorer udløse erektion .

hormonbehandling


Hormonbehandling , også kaldet androgen afsavn eller androgen ablation , er en behandling bruges til at blokere kroppens naturlige hormoner , som kan brændstof kræft vækst . Da dette hormon , testosteron , ikke kan dechifrere raske celler fra syge celler , kan din kirurg beslutte at udføre endokrine operation for at fjerne kirtel , der gør testosteron . Hormonbehandling kan have ubehagelige bivirkninger for nogle patienter , men kan kroppen omstille sig til sin nye hormon niveau, og nogle symptomer kan sprede sig over tid . De mest almindelige bivirkninger omfatter forstoppelse eller diarré , kvalme , svimmelhed , hævelser i brysterne , søvnløshed og impotens eller et fald i seksualdrift .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------